tam boyutta seçenek yok açıkçası, zorunlu değilse tam boyutu boşver bakalımTam boyutta RGB red switch bir klavye arıyorum yarın gaming gecesi var ordan bulabilirmiyim acaba hangi modeli önerirsiniz (çok iyi bir klavye olursa bütçeyi 2500 yapabilirim)
Tam boyutta RGB red switch bir klavye arıyorum yarın gaming gecesi var ordan bulabilirmiyim acaba hangi modeli önerirsiniz (çok iyi bir klavye olursa bütçeyi 2500 yapabilirim)
Hocam tam boyut şart değil tabi ama numpad klavyelere alıştım o yüzden tam boyut dedimtam boyutta seçenek yok açıkçası, zorunlu değilse tam boyutu boşver bakalım
Hocam keycapler hoşumw gitmedi çoktavsıye ederımAKKO 3098 Neon RGB Mekanik Gaming Klavye
RGB Arka Aydınlatma N-key Rollover PBT Dye-Sub Tuş Başlıkları Akko Cloud Yazılımını Destekler 80’lerin neon gecelerinden ilham alan Akko Neon 3098 Mekanik Klavye, masanıza nostaljik…www.gaming.gen.tr
Hocam tam boyut şart değil tabi ama numpad klavyelere alıştım o yüzden tam boyut dedim
Hocam keycapler hoşumw gitmedi çok
Dareu Ek75 RT mitam boyutta seçenek yok açıkçası, zorunlu değilse tam boyutu boşver bakalım
Ben 75 sevdiğim için muhtemelen EK75 RT giderdim, Wraith W75 de bakılabilir.Dareu Ek75 RT mi
Madlions MAD68 HE Hall Effect
Kral hangisi daha iyi oyun için fiyat önemsiz fiyat karşılaştırma
Hocam çoğu kişi gamepower kötü diyor gakat ben 3 yıldır ogre kullanıyordum daha yeni 6 tane tuşu bozuldu aynı şekilde arkadaşımda benimle aynı zamanda aldı onda hala bir sorun yok ve fiyatlarına göre çok iyi özellikler sunuyor sizce alınır mıBen 75 sevdiğim için muhtemelen EK75 RT giderdim, Wraith W75 de bakılabilir.
Pek alınır diyemeyizHocam çoğu kişi gamepower kötü diyor gakat ben 3 yıldır ogre kullanıyordum daha yeni 6 tane tuşu bozuldu aynı şekilde arkadaşımda benimle aynı zamanda aldı onda hala bir sorun yok ve fiyatlarına göre çok iyi özellikler sunuyor sizce alınır mı
Yarın incehesap Gaming gecesinden indirimlere bakıp alsam olur mu. Gaming gecesinden ürün alınır mıPek alınır diyemeyiz
Kral uygulamada sorunları var biliyorsunuz 01 ile 03arası kullanımda kendi basabiliyor bilemedim bunun hassasiyeti de 0.02 diyor satıcısı yani bilemedim iyi bir ürün müdür Emin olamadım bu indirimde şu an 2800 TLBen 75 sevdiğim için muhtemelen EK75 RT giderdim, Wraith W75 de bakılabilir.
İncehesapta güzel ürün yok pek ya o yüzden çok düşürmeleri lazımYarın incehesap Gaming gecesinden indirimlere bakıp alsam olur mu. Gaming gecesinden ürün alınır mı
peki attığım redragon klavyeler nasıl birisi hotswap özelliğinede sahipİncehesapta güzel ürün yok pek ya o yüzden çok düşürmeleri lazım
Numpad olan başka seçenek var mı sanmıyorum, bilmiyorumpeki attığım redragon klavyeler nasıl birisi hotswap özelliğinede sahip
Özellik olarak hangisi daha iyi kral attığımı gördün muİncehesapta güzel ürün yok pek ya o yüzden çok düşürmeleri lazım
Maalesef bilgim yokKral ?