2000 tl monitör önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

whiterun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba 2000 tl civarında 27 inç 1080p ips  görüntü kalitesi güzel monitör alacam tavsiyelerinizi bekliyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

whiterun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Asus TUF Gaming VG279Q1A 27'' 1ms 165HZ IPS - 1.899 TL veya Gigabyte 27" G27F 144Hz 1ms IPS - 1.999 TL bu 2 üründen birisini alabilirsiniz. Gigabyte modelin ayak tasarımı ergonomik bir yapıdadır pek çok yöne hareket kabiliyetine sahip. Ben olsam onu alırdım ama siz ben Hertz olarak 144Hz ile 165Hz arasındaki fark ederim derseniz ASUS modeli alabilirsiniz.

çok teşekkür ederim hocam curved değilde düz model alacam başka tavsiyeniz varmıdır pivot olması şart benim için masadan dolayı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Input Lag değeri monitörün ekran kartından gelen sinyali görüntü olarak oluşturma süresidir. Panel piksel süresinden faklıdır. 7ms ve aşağısı online hızlı oyunlarda idealdir. Size önerdiğim bu LG ürünün Input Lag süresi 6ms değerindedir. Yani oldukça iyi bir değer. 2K bütçeye bulabildiğim en iyi kalite ve performans ürünü bu LG ürün.

Bu konunuzu kapattım aynı konuyu iki yerden tartışmanın pek bir manası yok.

KS

whiterun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Input Lag değeri monitörün ekran kartından gelen sinyali görüntü olarak oluşturma süresidir. Panel piksel süresinden faklıdır. 7ms ve aşağısı online hızlı oyunlarda idealdir. Size önerdiğim bu LG ürünün Input Lag süresi 6ms değerindedir. Yani oldukça iyi bir değer. 2K bütçeye bulabildiğim en iyi kalite ve performans ürünü bu LG ürün.

Bu konunuzu kapattım aynı konuyu iki yerden tartışmanın pek bir manası yok.

teşekkür ederim şimdi itopyada sipariş geçiyorum son olarak hocam bu öğrendiniz input lag değeri 6ms olduğunu nerden öğrendiniz  link atma şansınız varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri