Merhabalar oyunlar için aynı zamanda arada film izlemek monitör almak istiyorum max 2000 tl 27 inç 144 hz 1 ms monitör arıyorum var mı tavsiyeniz
ugur.gozaydin' Alıntı:C27G1 önerilen ürünün Input Lag değeri biraz yüksek 9ms olması gerek. Bu eğer rekabetçi eSpor oyunları oynuyorsanız pek iyi bir rakam değil. Ancak bunun dışındaki kullanımlarda önerilen AOC ürünü bende önerebilirim. Ancak daha çok görsel deneyim için IPS panel bir ürün işinize daha çok yarar.
Önerilen VA panel ürüne alternatif biraz daha iyi VA panel ürün önereceğim size. Dell S2721HGF 27” 1ms 144Hz Adaptive-Sync VA Panel - 1.889 TL - Dell markası özellikle servis hizmeti ile oldukça iyi bir markadır. Bu üründe de Dell Pro servis hizmeti var ki buda yerinde servis ve değiştirme hizmeti demek oluyor. Yani telefon ile bir sonuca varamazsanız evinizden çıkmadan ürünü kontrol etmeye ve gerekirse değiştirmeye bir servis elemanının geleceği anlamına geliyor.
IPS panel alternatifi için Lenovo G27-20 27" 144Hz 1ms IPS Panel - 1.959 TL bu ve Viewsonic 27" XG2705 144Hz 1ms IPS Panel - 1.995 TL bu ürünü önerebilirim size.
ötenazi' Alıntı:Hocam şöyle bir monitör daha buldum ama VA panel, VA panelin ne olduğunu bilmiyorsan şöyle açıklıyayım panellerin renk özellikleri vardır TN panel renkler kötüdür ama gecikme hızı düşüktür fps oyuncuları içindir ips panelde renkler çok canlı ve güzel gözükür ama gecikmesi fazladır VA panelde bunların ortasıdır.
ViewSonic 27 Vx2718