Kablolu düşünüyorumKablolu mu, yoksa kablosuz mu istiyorsunuz?
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-oyuncu-si-fiyati,783463936.html[/QUOTE]Ben mebran klavye düşünmüyorum mekanik olursa iyi olur
.html[/URL]
Alınırmı parasını hak eden bir ürünmu pekiASUS ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe ROG NX Red Switch Kablosuz RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi - 2.525,39 TL bu ürünü az üzerine önerebilirim. Optik anahtarlara sahip kaliteli dolu bir üründür. ASUS markasında geri ödeme kampanyası var ama bu ürünü kapsayan bir geri ödeme
ASUS ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe ROG NX Red Switch Kablosuz RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi - 2.525,39 TL bu ürünü az üzerine önerebilirim. Optik anahtarlara sahip kaliteli dolu bir üründür. ASUS markasında geri ödeme kampanyası var ama bu ürünü kapsayan bir geri ödeme yok.
Soru biraz tuhaf, neden önereyim ki bu dediklerinizi düşünmesem?Alınırmı parasını hak eden bir ürünmu peki
Soru biraz tuhaf, neden önereyim ki bu dediklerinizi düşünmesem?
Optik mekanik anahtarları olan kablosuz ve ROG ayarında kaliteye sahip 2500 TL fiyata başka ürün görmedim.O fiyata değermi anlamında demek istedim daha ıyisi varmıdır diye
Rx ve nx arasındaki fark nedir deluxe le normal arasında fark varmiOptik mekanik anahtarları olan kablosuz ve ROG ayarında kaliteye sahip 2500 TL fiyata başka ürün görmedim
Geçtiğimiz gaming gecesinde 1790 TL idi . Kaçmaz o fiyatlara yapıştırılır başarılı ürün.ASUS ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe ROG NX Red Switch Kablosuz RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi - 2.525,39 TL bu ürünü az üzerine önerebilirim. Optik anahtarlara sahip kaliteli dolu bir üründür. ASUS markasında geri ödeme kampanyası var ama bu ürünü kapsayan bir geri ödeme yok.
DELUXE bilek desteği olana verilen isim. Sadece fark bu.R
Rx ve nx arasındaki fark nedir deluxe le normal arasında fark varmi
Deluxe olmayan modelini tercih ettimKarar verdiğinizde bildirirseniz sevinirim.