hocam şuanda telefonda 200 mb görebiliyorum fakat bilgisiyarda 100 mb neden öyleNormal anakartlar 10gbs kadar alıyor ?
2 3 metre yeterli hocam cat 6 yazıtor kablomda ama yine 100mbCat6 kablo kullanıyorum. İşini görür.
Kaç metre lazım.
Anakart modelin neydi.2 3 metre yeterli hocam cat 6 yazıtor kablomda ama yine 100mb
gigabyte h510mhAnakart modelin neydi.
Kablosuz adaptör mü kullanıyorsun kablo PC’ye mi bağlı yoksa karışıklık olmasın.2 3 metre yeterli hocam cat 6 yazıtor kablomda ama yine 100mb
nasıl yapıcağım adaptör ile bağlı pc yeKablo cat6 ise var olan kabloda bir eziklik temassızlık yoksa yeni kablo almana gerek yok. Yeni bios güncellemesi varsa son sürüme yükselt, bir de bios içinde ezbere yerini bilmiyorum ama bir ara tara lan bağlantısı 100 ile sınırlı kalmış olabilir. 1000 yap.
Kablosuz adaptör mü kullanıyorsun kablo PC’ye mi bağlı yoksa karışıklık olmasın.
Adaptör modeli ne?nasıl yapıcağım adaptör ile bağlı pc ye
ethernet çok pardon ethernet ile bağlıAdaptör modeli ne?
PC’ye kablo çek ya da adaptör değiştir muhtemelen adaptörün yüksek hızları desteklemiyor olabilir, ondan modelini sordum.
Şunu yapabilirsin sebebi hakkında aklıma başka bir şey gelmedi.Kablo cat6 ise var olan kabloda bir eziklik temassızlık yoksa yeni kablo almana gerek yok. Yeni bios güncellemesi varsa son sürüme yükselt, bir de bios içinde ezbere yerini bilmiyorum ama bir ara tara lan bağlantısı 100 ile sınırlı kalmış olabilir. 1000 yap.
Kablosuz adaptör mü kullanıyorsun kablo PC’ye mi bağlı yoksa karışıklık olmasın.