Öneri 200Mb Internet Için Ethernet Önerisi

TheDarkS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
200mb internet için ethernet önerisi 500 tl bir bütçem var

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Kablo cat6 ise var olan kabloda bir eziklik temassızlık yoksa yeni kablo almana gerek yok. Yeni bios güncellemesi varsa son sürüme yükselt, bir de bios içinde ezbere yerini bilmiyorum ama bir ara tara lan bağlantısı 100 ile sınırlı kalmış olabilir. 1000 yap.

2 3 metre yeterli hocam cat 6 yazıtor kablomda ama yine 100mb
Kablosuz adaptör mü kullanıyorsun kablo PC’ye mi bağlı yoksa karışıklık olmasın.

KS

TheDarkS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Kablo cat6 ise var olan kabloda bir eziklik temassızlık yoksa yeni kablo almana gerek yok. Yeni bios güncellemesi varsa son sürüme yükselt, bir de bios içinde ezbere yerini bilmiyorum ama bir ara tara lan bağlantısı 100 ile sınırlı kalmış olabilir. 1000 yap.

Kablosuz adaptör mü kullanıyorsun kablo PC’ye mi bağlı yoksa karışıklık olmasın.
nasıl yapıcağım adaptör ile bağlı pc ye

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39

Şunu yapabilirsin sebebi hakkında aklıma başka bir şey gelmedi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri