2060'lı PC toplamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Katz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar elimde 7000 TL civarı bir bütçe var. Fakat kendi bilgisayarımı hazır sistem değilde kendi elimle toplamak istiyorum. Ve içinde 2060 olsun istiyorum. Kendi elimle harici şekilde alabileceğim 2060 satılmıyor sanırım. Ne yapabilirim fikirleriniz var mı acaba?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu piyasada toplama sistem kuramazsınız bahsettiğiniz bütçeye. Stok sorunları yüzünden ekran kartlarının tekli satış fiyatları aşırı pahalı durumda. Bu yüzden hazır sistemler daha ucuz. Yani hazır sistemden başka bir seçeneğiniz yok.

LordGrimTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uğur hocamın da dediği gibi stoklarda ciddi şekilde sorunlar var ve bu şekilde bir süre daha devam edicek. Eğer şu anda almayı düşünüyorsanız hazır almak en mantıklısı ilerde alrıım derseniz 1 2 ay kadar daha beklemeniz gerekebilir ki bu daha uzun veya daha kısa da sürebilir ama şahsen kısa sürecek gibi görünmüyor. Size şöyle bir sistem önerebilirim.

https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5a/ bu sistemin işelmcisini Ryzen 5 3500x ve ramları 2x8 yapıp alabilirsiniz toplamda 7.250TL tutuyor.

KS

Katz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
LordGrimTR' Alıntı:
Uğur hocamın da dediği gibi stoklarda ciddi şekilde sorunlar var ve bu şekilde bir süre daha devam edicek. Eğer şu anda almayı düşünüyorsanız hazır almak en mantıklısı ilerde alrıım derseniz 1 2 ay kadar daha beklemeniz gerekebilir ki bu daha uzun veya daha kısa da sürebilir ama şahsen kısa sürecek gibi görünmüyor. Size şöyle bir sistem önerebilirim.

https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5a/ bu sistemin işelmcisini Ryzen 5 3500x ve ramları 2x8 yapıp alabilirsiniz toplamda 7.250TL tutuyor.

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkürler. Almak istediğim farklı bir kasanın içine sistemimi kendim kurmak istiyordum fakat sanırım dediğiniz gibi toplama sistem şuan için zor gözüküyor. Aceleci davranmıyorum 2-3 ay kadar ek zamanım var. [/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]2060 stokları tekrar yenilendiğinde[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] fiyatlarda da pek düşüş yaşanacağını sanmıyorum. Ama hazır sistemde tercih etmek istemiyorum. Önümüzdeki Mart-Nisan gibi stokların yenileceği söyleniliyor. Önümüzdeki Bu aylar içerisinde sistem toplamak, Hazır sistem ve elle toplamanın fiyat farkını da göz önünde bulundurarak sizce mümkün olabilir mi?[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Stok sorunu çözülürse fiyatlar normalde nasılsa öyle olur ve toplama yapmak mantıklı hale gelebilir. Yani zaman ne gösterir bilemem ama beklemek için zamanınız varsa bekleyin.

KS

Katz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Stok sorunu çözülürse fiyatlar normalde nasılsa öyle olur ve toplama yapmak mantıklı hale gelebilir. Yani zaman ne gösterir bilemem ama beklemek için zamanınız varsa bekleyin.

Anladım hocam beklemek en mantıklısı öyle gözüküyor. Bu 3k serisi piyasaya sunulunca 2kların fiyatlarının düşme gibi bir durum da olabilirmiş. O yüzden şimdilik böyle. Cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi günler dilerim  :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri