20k bütçe ile oyun bilgisayarı önerisi (masaüstü)

Ekinarda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhabalar 20k bütçem var aşmam mümkün değil elimden geldiğince güçlü fakat fiyatı uygun bilgisayar istiyorum toplama-hazır amd-intel Radeon-Nvidia fark etmez önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler

Punisher_34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Merhabalar 20k bütçem var aşmam mümkün değil elimden geldiğince güçlü fakat fiyatı uygun bilgisayar istiyorum toplama-hazır amd-intel Radeon-Nvidia fark etmez önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler

AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz, RTX3060 12GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı​

Fiyatı şu anda 18.599,12 ₺

KS

Ekinarda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
evet sadece kasa teşekkürler hemen bakıyorum

KS

Ekinarda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
hangisi daha mantıklı bir sistem bide galax ekran kartları güvenilir mi

KS

Ekinarda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
teşekkürler son bir sorum olucak 200Tl civarında kule tipi soğutma alabilir miyim öneriniz var mıdır?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
teşekkürler son bir sorum olucak 200Tl civarında kule tipi soğutma alabilir miyim öneriniz var mıdır?
O bütçeye çok performanslı bir ürün yok diye biliyorum. Bütçeyi biraz artırmanız faydalı olacaktır. Skygatenin içindeki işlemcinin kendi soğutucusu bütçe oluşturana kadar kullanılır.

KS

Ekinarda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
teşekkürler son bir sorum olucaktı tek tek toplamak mı mantıklı yoksa böyle hazır sistemler mi almak çünkü baktığım zaman sisteme koydukları kasanın kendisi sadece 2000TL yapıyor
@BilgisayarcıGenç
@Syqex

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri