22000 TLye Değer Mi?

KS

EFE İNCE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

EFE İNCE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
SSD olmadan ödemeyle 22047 oluyor 800tl SSD alsak benim aldığım fiyata geliyor haklısınız 6700xt eklenebilir
Ama 18k değil

KS

EFE İNCE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
14 k ya toplanan 6700 XT gördü bu gözler geçen ay (diğer parçaları daha da efsaneydi) siz bence kabul edin hocam iddaaliysaniz :)
9klık ekran kartı geriye 5k kaliyo nasıl olurda diğer parçalar daha muq benim bilgisayarı aldığım zaman dolar 17.5 sizin dediğiniz zaman 16 civarında şimdi ona kalırsa 1yıl önce 10k ya benim pcden kat ve kat daha iyi bir PC alınabilir şimdi bakın aynı linke pc nekadar ben f/p bir PC aldım demiyorum monitör ve ekipman nerde

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
9klık ekran kartı geriye 5k kaliyo nasıl olurda diğer parçalar daha muq benim bilgisayarı aldığım zaman dolar 17.5 sizin dediğiniz zaman 16 civarında şimdi ona kalırsa 1yıl önce 10k ya benim pcden kat ve kat daha iyi bir PC alınabilir şimdi bakın aynı linke pc nekadar ben f/p bir PC aldım demiyorum monitör ve ekipman nerde
Yahu herşey sizin gördüğünüzden ibaret mı sanıyorsunuz. Asus cashback günü gece 1 de ekran kartı siparişi verdik 7200 liraya 6700xt aldık. Üstüne diğer bütün ürünler normalinin en az %25 uygununa aldık. Vatan sağolsun size bu kâr payını + bu ayın kirasını falan kitlemis. Ekipman dediğiniz rampage yani klavye falan neyse gerisini bedava verseler satar güncellerim. Yazan üstadlara kulak verin derim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri