- Tepki
- 2
arkadaslar sadece asus dual geforce rtx serilerinden bir ekran kartı olursa sevinirim tsk ederim simdiden
https://www.gaming.gen.tr/urun/1087...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ hocam bu sisteme cooler master 240 ml sıvı sogutucu gider miHazır Sistem önerileri Bütçe Arttırılabilirse;
![]()
NOVA-3070 / INTEL I5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Arttırılamazsa;
![]()
Ventus Silver | Intel i5-14400F | 16 GB DDR4 | Gainward RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
MONZA-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 3500 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
![]()
EASTERGAMERSTV-AMD / AMD Ryzen 5 5500 / MSI GeForce RTX 3060 Ti VENTUS 2X V1 LHR 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
EASTERGAMERSTV-AMD oyuncu bilgisayarı RTX 3060 ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
+İnce hesap da özelleştirmeler yapıldı fakat gaming gende sadece işlemci upg yeterli olur diye düşünüyorum.
Aynı kasada kullanılan sıvı soğutucular içinde cooler master 240 ml sıvı sogutucu da var.https://www.gaming.gen.tr/urun/1087...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ hocam bu sisteme cooler master 240 ml sıvı sogutucu gider mi
İçinde ASUS DUAL GeForce RTX 3070 var diğer sistemlere baktığımda 3060 ve 3060 ti görüyorum ve bu fiyata 3070 bulmak zor bana göre.ortalama fiyat olarak iyi bir performance alır mıyım fiyata göre ürün muadil mi
hocam sıvı sogutucu secenegini göremiyorumAynı kasada kullanılan sıvı soğutucular içinde cooler master 240 ml sıvı sogutucu da var.
Ekli dosyayı görüntüle 6876
Fotoğraf olarak ekledim hocam üstüne basıp daha net görebilirsiniz 2. seçenek dediğiniz sıvı soğutucu herhalde.hocam sıvı sogutucu secenegini göremiyorum
ASUS Dual olması şart mı ?arkadaslar sadece asus dual geforce rtx serilerinden bir ekran kartı olursa sevinirim tsk ederim simdiden
belkide haklıda olabilirsiniz ama biraz marka takıntım var gibi ondan özelikle istedimASUS Dual olması şart mı ?
Şu sistem varken. Ekran kartını Gigabyte Gaming OC RTX 3070 Tİ yapıp alın. Piyasadaki en iyi sistem sanırım bu.
![]()
VICTOR / i5-12400F / RX 6800 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
saten 2 adet ssd takacam asus b660 anakarta hdd ile ugrasmamak istemiyorumBütçe varsa anakartıda B660m yapabilirsin.
Marka takıntısından ziyade modellere bakmalısın dostum. Asus dual ile Gigabyte Gaming OC arasında fark var. Gigabyte TUF kadar iyi değil ama Dual serisinden daha iyi. Diğer bileşenlerde gayet iyi. Sistemde kötü malzeme yok.belkide haklıda olabilirsiniz ama biraz marka takıntım var gibi ondan özelikle istedim
SSD yeri var zaten sıkıntı yok. Bence diğerlerine bakma bile bu sistem şuan en alınabilir sistem. Hatta RTX takıntın yoksa RX 6800XT ile almanı isterim. Çünkü daha güçlü bir kart.saten 2 adet ssd takacam asus b660 anakarta hdd ile ugrasmamak istemiyorum
Birde bu sistem icin monitör fiyata dahil degil ayrıdan öneri yaparsanız sevinirimSSD yeri var zaten sıkıntı yok. Bence diğerlerine bakma bile bu sistem şuan en alınabilir sistem. Hatta RTX takıntın yoksa RX 6800XT ile almanı isterim. Çünkü daha güçlü bir kart.
Monitör için bütçe ne kadar ?Birde bu sistem icin monitör fiyata dahil degil ayrıdan öneri yaparsanız sevinirim
fiyat önemi yok saten 1 ay sonra alacam monitörüMonitör için bütçe ne kadar ?
1 ayda fiyatlar çok değişir. Şimdi öneririm çok pahalı olur sonra. Genelleme olarak şunu söyleyebilirim. 2k çözünürlükte bir monitör o sistemin hakkı. Monitör alacağın zaman tekrar konu açarsın yardımcı oluruz.fiyat önemi yok saten 1 ay sonra alacam monitörü