22k hazır sistem önerir misiniz

ColongosY27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
arkadaslar sadece asus dual geforce rtx serilerinden bir ekran kartı olursa sevinirim tsk ederim simdiden

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hazır Sistem önerileri Bütçe Arttırılabilirse;

Arttırılamazsa;

+İnce hesap da özelleştirmeler yapıldı fakat gaming gende sadece işlemci upg yeterli olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
KS

ColongosY27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hazır Sistem önerileri Bütçe Arttırılabilirse;

Arttırılamazsa;

+İnce hesap da özelleştirmeler yapıldı fakat gaming gende sadece işlemci upg yeterli olur diye düşünüyorum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/1087...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ hocam bu sisteme cooler master 240 ml sıvı sogutucu gider mi

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Aynı kasada kullanılan sıvı soğutucular içinde cooler master 240 ml sıvı sogutucu da var.
Screenshot_4.png

KS

ColongosY27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ortalama fiyat olarak iyi bir performance alır mıyım fiyata göre ürün muadil mi

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
arkadaslar sadece asus dual geforce rtx serilerinden bir ekran kartı olursa sevinirim tsk ederim simdiden
ASUS Dual olması şart mı ?
Şu sistem varken. Ekran kartını Gigabyte Gaming OC RTX 3070 Tİ yapıp alın. Piyasadaki en iyi sistem sanırım bu.

KS

ColongosY27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ASUS Dual olması şart mı ?
Şu sistem varken. Ekran kartını Gigabyte Gaming OC RTX 3070 Tİ yapıp alın. Piyasadaki en iyi sistem sanırım bu.
belkide haklıda olabilirsiniz ama biraz marka takıntım var gibi ondan özelikle istedim

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
belkide haklıda olabilirsiniz ama biraz marka takıntım var gibi ondan özelikle istedim
Marka takıntısından ziyade modellere bakmalısın dostum. Asus dual ile Gigabyte Gaming OC arasında fark var. Gigabyte TUF kadar iyi değil ama Dual serisinden daha iyi. Diğer bileşenlerde gayet iyi. Sistemde kötü malzeme yok.

KS

ColongosY27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
SSD yeri var zaten sıkıntı yok. Bence diğerlerine bakma bile bu sistem şuan en alınabilir sistem. Hatta RTX takıntın yoksa RX 6800XT ile almanı isterim. Çünkü daha güçlü bir kart.
Birde bu sistem icin monitör fiyata dahil degil ayrıdan öneri yaparsanız sevinirim

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
fiyat önemi yok saten 1 ay sonra alacam monitörü
1 ayda fiyatlar çok değişir. Şimdi öneririm çok pahalı olur sonra. Genelleme olarak şunu söyleyebilirim. 2k çözünürlükte bir monitör o sistemin hakkı. Monitör alacağın zaman tekrar konu açarsın yardımcı oluruz. :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri