forum özel stok olucak mı hocamAynı gün saat 18:00'da satışa çıkacak mağaza üzerinde de. Bu videoyu İtopya ile yapıyoruz.
forum özel stok olucak mı hocamAynı gün saat 18:00'da satışa çıkacak mağaza üzerinde de. Bu videoyu İtopya ile yapıyoruz.
forum özel stok olucak mı hocam
Net fiyat belli mi hocam ona göre parayı toparlayalımBu videoda olmayacak maalesef. Geçen yaptığımızda ortalık biraz karıştı. Daha stabil ilerlemek gerekiyor. O yüzden kalıcı çözüm getireceğiz![]()
hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim yorumlardan vs. ben botların gerçekten satın alım işlemi yaptığını sanıyordum ama düşününce söyledikleriniz çok mantıklı geliyor inşallah yetişebilirim emeğiniz için çok teşekkür ederiz kolay gelsinArkadaşlar biliyorum stok tarafındaki hemen bitişten şikâyetçisiniz. Fakat bot gibi hayal dünyası ile lütfen dolaşmayın. Kafamıza göre videoda xxx stok var deyip beyan verdiğimizde maliye bunun faturasını soruyor. Öyle yanlış beyanda bulunup sonra faturaları çıkartmadığınızda yüklü cezaları var.
Ben bu sistemleri 1 hafta önceden duyuruyorum. Fiyat/Performans konusunda çok iyi oluyorlar zaten. YouTube kanalı neredeyse 400K takipçili. Facebook kapalı grup 110K takipçili. Instagram ise 137K. Binlerce insana duyuruyorsunuz bu sistemleri. 290 adet stok ne ki? Bu kadar hızlı bitmesi "maalesef" normal.
Koyun oraya f/p olmayan standart bir sistemi bitiyor mu bakalım. Bugün iPhone 13 PRO MAX 9.999TL düşsün bakalım. Kaç dakika dayanabiliyor. Bazı yorumlar gerçekten saçma oluyor. Bot ile kredi kartı ödemesi mi yapılacak? Yapmayın Allah aşkına![]()
hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim yorumlardan vs. ben botların gerçekten satın alım işlemi yaptığını sanıyordum ama düşününce söyledikleriniz çok mantıklı geliyor inşallah yetişebilirim emeğiniz için çok teşekkür ederiz kolay gelsin
İşte beklenen hamleAnlayışınız için teşekkür ederim. Foruma şöyle bir ayrıcalığım olacak; Sistem satışa çıkmadan 5 dakika önce foruma linki koyacağım. İsteyen girip oradan ürünü temin edebilir![]()
çok teşekkür ederiz hocam HAYIRLI İFTARLARAnlayışınız için teşekkür ederim. Foruma şöyle bir ayrıcalığım olacak; Sistem satışa çıkmadan 5 dakika önce foruma linki koyacağım. İsteyen girip oradan ürünü temin edebilir![]()
Bu soruyu cevaplarsa sistem hepten açığa çıkmış olur ama GTX olcağını söyledi 1650 nin üstü olucağınıda mecbur 1660 serisi kalıyor artık düz mü olur ti mi süper mi yarın belli olacak işlemcide AMD ama R5 mi R3 mü acaba bekleyip göreceğizOrta segmentin bir tık altı ise gtx 1660 süper ya da 1660ti sistem olur gibi değil mi hocam
@OceanLaB
Anlayışınız için teşekkür ederim. Foruma şöyle bir ayrıcalığım olacak; Sistem satışa çıkmadan 5 dakika önce foruma linki koyacağım. İsteyen girip oradan ürünü temin edebilir![]()