23.04.2022 ? Sistem Mi Gelecek ?

Batua69

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
En azından forumdan alırım diye bekliyordum yeni sistemi gene nasip olmadı anlaşılan... 5 dakika da bitirecekler şimdi video yayınlanır yayınlanmaz...

recepramazan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Arkadaşlar ben sistemi almak istiyorum nolur bot kullanmayın el emeği ile alabilen alsın lütfen @OceanLaB hocam inşallah stoklar hızlı bitmez ve hocam lütfen yarın en azından öğlen saatlerinde parçaların bilgisini paylaşabilirmisiniz. Teşekkür Ederim Hayırlı RAMAZANLAR

mustafabey555

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Ya saçma sapan konuşmayın. Bot filan yok ortada, 290 stok var binlerce de bekleyen kişi var. Tabi hemen stok biter.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Arkadaşlar biliyorum stok tarafındaki hemen bitişten şikâyetçisiniz. Fakat bot gibi hayal dünyası ile lütfen dolaşmayın. Kafamıza göre videoda xxx stok var deyip beyan verdiğimizde maliye bunun faturasını soruyor. Öyle yanlış beyanda bulunup sonra faturaları çıkartmadığınızda yüklü cezaları var.

Ben bu sistemleri 1 hafta önceden duyuruyorum. Fiyat/Performans konusunda çok iyi oluyorlar zaten. YouTube kanalı neredeyse 400K takipçili. Facebook kapalı grup 110K takipçili. Instagram ise 137K. Binlerce insana duyuruyorsunuz bu sistemleri. 290 adet stok ne ki? Bu kadar hızlı bitmesi "maalesef" normal.

Koyun oraya f/p olmayan standart bir sistemi bitiyor mu bakalım. Bugün iPhone 13 PRO MAX 9.999TL düşsün bakalım. Kaç dakika dayanabiliyor? Bazı yorumlar gerçekten saçma oluyor. Bot ile kredi kartı ödemesi mi yapılacak? Yapmayın Allah aşkına :)

Son düzenleme:

recepramazan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Arkadaşlar biliyorum stok tarafındaki hemen bitişten şikâyetçisiniz. Fakat bot gibi hayal dünyası ile lütfen dolaşmayın. Kafamıza göre videoda xxx stok var deyip beyan verdiğimizde maliye bunun faturasını soruyor. Öyle yanlış beyanda bulunup sonra faturaları çıkartmadığınızda yüklü cezaları var.

Ben bu sistemleri 1 hafta önceden duyuruyorum. Fiyat/Performans konusunda çok iyi oluyorlar zaten. YouTube kanalı neredeyse 400K takipçili. Facebook kapalı grup 110K takipçili. Instagram ise 137K. Binlerce insana duyuruyorsunuz bu sistemleri. 290 adet stok ne ki? Bu kadar hızlı bitmesi "maalesef" normal.

Koyun oraya f/p olmayan standart bir sistemi bitiyor mu bakalım. Bugün iPhone 13 PRO MAX 9.999TL düşsün bakalım. Kaç dakika dayanabiliyor. Bazı yorumlar gerçekten saçma oluyor. Bot ile kredi kartı ödemesi mi yapılacak? Yapmayın Allah aşkına :)
hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim yorumlardan vs. ben botların gerçekten satın alım işlemi yaptığını sanıyordum ama düşününce söyledikleriniz çok mantıklı geliyor inşallah yetişebilirim emeğiniz için çok teşekkür ederiz kolay gelsin

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim yorumlardan vs. ben botların gerçekten satın alım işlemi yaptığını sanıyordum ama düşününce söyledikleriniz çok mantıklı geliyor inşallah yetişebilirim emeğiniz için çok teşekkür ederiz kolay gelsin

Anlayışınız için teşekkür ederim. Foruma şöyle bir ayrıcalığım olacak; Sistem satışa çıkmadan 5 dakika önce foruma linki koyacağım. İsteyen girip oradan ürünü temin edebilir :)

Aksy41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Orta segmentin bir tık altı ise gtx 1660 süper ya da 1660ti sistem olur gibi değil mi hocam

@OceanLaB
Bu soruyu cevaplarsa sistem hepten açığa çıkmış olur ama GTX olcağını söyledi 1650 nin üstü olucağınıda mecbur 1660 serisi kalıyor artık düz mü olur ti mi süper mi yarın belli olacak işlemcide AMD ama R5 mi R3 mü acaba bekleyip göreceğiz

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Hocam bir Instagram sayfasında r5 4500 kullanılacağını gördüm aslı varmı haberin r5 3600 ile arasında uçurum fark varken r5 4500 almak mantıklı olurmu?

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Hocam selamlar bahsettiğiniz çıkacak olan iki sisteminizden birini almaya niyetliyim. Ancak 1660ti bana biraz düşük kalır gibi eğer haftaya çıkacak olan sisteminiz bunun üzeriyse segment olarak onu beklemek isterim
Anlayışınız için teşekkür ederim. Foruma şöyle bir ayrıcalığım olacak; Sistem satışa çıkmadan 5 dakika önce foruma linki koyacağım. İsteyen girip oradan ürünü temin edebilir :)

ynsemrs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam birde yarın çıkacak sistemmi daha ucuz olacak yoksa diğer sistemmi ona göre bekleyeceğimde

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Az bir zaman kaldı ben de bekliyorum merakla. Umarım her bir arkadaşımız bir gün iyi bir sisteme sahip olur

ynsemrs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
@OceanLaB
Hocam sıkça sizi rahatsız ediyoruz kusura bakmayın ancak benim iki tane sorum var sistem çıkmadan önce.
Birincisi sistem fiyatı ne olacak diğer bir sorum ise sonraki çıkacak olan sistem bugün çıkacak olan sistemden daha mı ucuz olacak yoksa daha üst segment mi olacak?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri