23k bütçe herşey dahil

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Selamun aleyküm değerli forum üyeleri bir isteğim olacak arkadaşım bilgisayar alacak 23bin tele bütçesi var monitör klavye maus kulaklık vs. Hiç birşeyi yok hepsi toplam bir sistem arıyoruz bilgisayar parçaları için klavyenin kalitesinden vesayre kısabilirz şimdiden teşekkürler oyun için kullanılacak

Etiket: @Syqex @ckribrahim @Enesl @mutlu

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Selamun aleyküm değerli forum üyeleri bir isteğim olacak arkadaşım bilgisayar alacak 23bin tele bütçesi var monitör klavye maus kulaklık vs. Hiç birşeyi yok hepsi toplam bir sistem arıyoruz bilgisayar parçaları için klavyenin kalitesinden vesayre kısabilirz şimdiden teşekkürler oyun için kullanılacak

Etiket: @Syqex @ckribrahim @Enesl @mutlu
Bence bu sistem

Bu monitör alsın.

Klavye mouse falan geçici basit ürünler alabilir.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Paylaşılan sistem güzel ve bence kaçırılmamalı. Diğer parçalar sonradan da alınabilir.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Bence bu sistem

Bu monitör alsın.

Hocam nvidianın eagle karı 107 derecelere çıkıyor pc toplayan adamın topluluk paylaşmımlarına bakabilirsiniz 10 15 kişide hep aynısı o yüzden bu sistemden vazgeçtim

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Yukarıdaki sistem mantıklı ama ramı ve ssd si iyimi bilemedim. Ssd ve ramı güzelse alın geçin. Monitör önerilmiş zaten. 100'er tl ile klavye mouse kulaklık iş görür.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Yukarıdaki sistem mantıklı ama ramı ve ssd si iyimi bilemedim. Ssd ve ramı güzelse alın geçin. Monitör önerilmiş zaten. 100'er tl ile klavye mouse kulaklık iş görür.
Team bellekler güzel. 3600 CL 17 zorlarsak CL16 yapabiliyordum. Aynı çip varmıdır bilemem ama. Daha önceden MP34 vardı bu sistemde ama stoğu bitmiş sanırım MP33 te çok kötü değil Kingston NV1 kıvamında bir SSD.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hocam nvidianın eagle karı 107 derecelere çıkıyor pc toplayan adamın topluluk paylaşmımlarına bakabilirsiniz 10 15 kişide hep aynısı o yüzden bu sistemden vazgeçtim
107 Dereceye çıkana kadar kendini kapatır. Hotspot ile kart sıcaklığı karıştırılmamalı. O adam genel olarak kanallardan yararlanıyor sadece. İçerik falan yaptığı yok , boş iş. Ben daha çok bilgi veririm :D

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
GDDR6X ısınır dostum. Eagle kötü bir model zaten. O kadar çıktığını bilmiyordum. Hot spottur o değer muhtemelen.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Bence bu sistem

Bu monitör alsın.

1080p az değil mi hocam 2k gerekmez mi

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri