24.000TL Bütçem var fakat anlamadığım için oğluma alamıyorum

west23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
24.000TL Bütçem var fakat bu işlerden anlamadığım için oğluma hangisini alsam diye düşünüyorum ve kararsız kalıyorum etrafımda'da kimse bilgisayardan anlamıyor. 24.000TL'ye kadar en iyi hazır sistem hangisidir?

KS

west23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba, hayır monitör dahil değil.

Forumda okuduklarıma göre bu sistem çok tartışılmış, sizce bu sistem nasıl attığınız sisteme kıyasla ?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

Forumda okuduklarıma göre bu sistem çok tartışılmış, sizce bu sistem nasıl attığınız sisteme kıyasla ?

Sistemler eşit performans verir. Fakat ekran kartı sorun çıkarabilir, ve bilginizin olmadığını söylediğiniz için nvidia önermek istedim sorunsuz kullanırsınız. Yinede siz bilirsiniz tabi.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Elraenn GG ile Mantisin farkı İşlemci,Anakart ve Ekran kartı.
İşlemci olarak Elraenn GG daha iyi.
Anakart olarak Eşitler diye düşünüyorum.
Ekran kartı olarak ben hiç sorun yaşamayayım her şeyim düzgün gitsin soğutması güzel olsun diyorsan Elraenn GG daha iyi.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,034

Sizin attığınız sistem enesin attığı sisteme göre daha performanslı ayrıca arada ciddi bir fiyat farkı var. Ama amd ekran kartlarının sorun çıkarma ihtimali nvidia ya göre daha yüksek, bu işlerden de pek anlamıyorum demişsiniz bütçeniz de var iken bence nvidia ekran kartlı bir sistem tercih edin kafanız rahat olsun.

KS

west23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Sizin attığınız sistem enesin attığı sisteme göre daha performanslı ayrıca arada ciddi bir fiyat farkı var. Ama amd ekran kartlarının sorun çıkarma ihtimali nvidia ya göre daha yüksek, bu işlerden de pek anlamıyorum demişsiniz bütçeniz de var iken bence nvidia ekran kartlı bir sistem tercih edin kafanız rahat olsun.
AMD daha performanslı fakat, ne gibi sorunlar cıkarabilir nvida icin 5000₺ vermeye değer mi

Elraen GG sistemini alacağım sanırım dediklerinize göre, monitör olarak ne almalıyım bütçem ise monitöre max 4000-4500₺

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Oyun oynarken kasmalar, ani fps düşüşleri, siyah ekran, reset atma, kendi kendine driver silme(tekrar driver kurmak zorunda kalma), wattman.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri