Merhaba, hayır monitör dahil değil.Merhaba, monitör dahilmi? Eğer değilse bunu önerebilirim https://www.gaming.gen.tr/urun/2011...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Sistemler eşit performans verir. Fakat ekran kartı sorun çıkarabilir, ve bilginizin olmadığını söylediğiniz için nvidia önermek istedim sorunsuz kullanırsınız. Yinede siz bilirsiniz tabi.Merhaba, hayır monitör dahil değil.
Forumda okuduklarıma göre bu sistem çok tartışılmış, sizce bu sistem nasıl attığınız sisteme kıyasla ?
![]()
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Sizin attığınız sistem enesin attığı sisteme göre daha performanslı ayrıca arada ciddi bir fiyat farkı var. Ama amd ekran kartlarının sorun çıkarma ihtimali nvidia ya göre daha yüksek, bu işlerden de pek anlamıyorum demişsiniz bütçeniz de var iken bence nvidia ekran kartlı bir sistem tercih edin kafanız rahat olsun.Merhaba, hayır monitör dahil değil.
Forumda okuduklarıma göre bu sistem çok tartışılmış, sizce bu sistem nasıl attığınız sisteme kıyasla ?
![]()
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
AMD daha performanslı fakat, ne gibi sorunlar cıkarabilir nvida icin 5000₺ vermeye değer miSizin attığınız sistem enesin attığı sisteme göre daha performanslı ayrıca arada ciddi bir fiyat farkı var. Ama amd ekran kartlarının sorun çıkarma ihtimali nvidia ya göre daha yüksek, bu işlerden de pek anlamıyorum demişsiniz bütçeniz de var iken bence nvidia ekran kartlı bir sistem tercih edin kafanız rahat olsun.
AMD daha performanslı fakat, ne gibi sorunlar cıkarabilir nvida icin 5000₺ vermeye değer mi