Hocam 3k butceniz var ise Asus Vg24Q1r modelini öneririm kendim kullanıyorum.24 inc olması işime gelir rekabetçi oyunlar oynuyorum önerilerinizi bekliyorum
o monitör 3.9-4k olduHocam 3k butceniz var ise Asus Vg24Q1r modelini öneririm kendim kullanıyorum.
3k civarıBütçe belirtmeniz gerekiyor.
İtopya üzerinden Gigabyte G24F-2 bakın.3k civarı
Oha ciddimio monitör 3.9-4k oldu![]()
Gigabyte G24F-2 veya Lenovo G24-20 öneririm.3k civarı
Peki hangisini daha çok önerirsinizGigabyte G24F-2 veya Lenovo G24-20 öneririm.
Gigabyte G24F-2 öneririm SS IPS panel ve OC 180Hz yapılabiliyor.Peki hangisini daha çok önerirsiniz
Peki hocam hiç 144 hz bir monitör kullanmadım nasıl bağlantı yapılıyor alacağım ürünler nedirGigabyte G24F-2 öneririm SS IPS panel ve OC 180Hz yapılabiliyor.
![]()
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
SS IPS nedir ?
Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.
display kablo falan dedilerEkstra bir şey almanız gerekmiyor kutu içinden gerekli kablolar çıkıyor zaten.
G24F-2 monitörde HDMI 2.0 ve Displayport 1.2 soketi var. Aşağıya HDMI ve Displayport hangi versiyonlarla hangi çözünürlükte kaç Hz alabilirsiniz paylaşıyorum. 2 soket ile de 180Hz değerini alabilirsiniz.display kablo falan dediler
Peki siz hdmı mı display mı önerirsiniz ve önerdiğiniz bir kablo var mı almak içinG24F-2 monitörde HDMI 2.0 ve Displayport 1.2 soketi var. Aşağıya HDMI ve Displayport hangi versiyonlarla hangi çözünürlükte kaç Hz alabilirsiniz paylaşıyorum. 2 soket ile de 180Hz değerini alabilirsiniz.
Kaynak : https://www.gigabyte.com/Monitor/G24F-2/sp#sp
Kablo almanıza gerek yok.Peki siz hdmı mı display mı önerirsiniz ve önerdiğiniz bir kablo var mı almak için