24 pin güç kablosu

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Merhaba yuvanın tekinin içi boş olması normal mi ?
9C4BADA5-7FEE-4574-A411-10C43B0EFB41.jpeg

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
image.jpg

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
image.jpg

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bide bunu psu daki sataya mı takıcam kasanın arkasındaki siyah kutu gibi yerden geliyor bu kablo
Güç kaynağındaki bağlantılar hakkında çok fikrim yok ama Sata ile bir depolamanız varsa ona bağlanıyor olabilir. Yukardaki fotoğraf da şey aynı ona benzer bir kablonun 4 lü halinin içine geçecek olabilir.

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Valla bende hiç bilmiyorum nasıl yapılıyor girdik bi işe ama arkadaşın sistem için :) bilen birisinin yönlendirmesini beklicez artık

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Bide bunu psu daki sataya mı takıcam kasanın arkasındaki siyah kutu gibi yerden geliyor bu kablo
Siyah kutu sizin kasanızın fan kontrolcüsü gibi. Fanlarınız özel soketli o yüzden o kutu var. İkinci resimdekini psudaki satayla birlestireceksiniz. Kutuya güç verecek. İlk resimdeki 3 pin argb kablosu. Bunu da anakartınıza takacaksınız.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Anakartınıza bağlamanız gereken bir kablo daha olması gerekiyor diye düşünüyorum o kutudan çıkan. Rgb ve Fan kablosu ayrı ayrı anakarta bağlanmalı.

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Siyah kutu sizin kasanızın fan kontrolcüsü gibi. Fanlarınız özel soketli o yüzden o kutu var. İkinci resimdekini psudaki satayla birlestireceksiniz. Kutuya güç verecek. İlk resimdeki 3 pin argb kablosu. Bunu da anakartınıza takacaksınız.
O rgb kablosunu anakart takmamdaki amaç adreslenebilir rgb olduğundan mı ?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
O rgb kablosunu anakart takmamdaki amaç adreslenebilir rgb olduğundan mı ?
Şöyle diyeyim, o kutu anladığım kadarıyla önce bütün fanlari ona bi takıyorsunuz, hepsini birleştiriyor. Sonra ondan 2 tane kablo çıkması lazım, biri gösterdiğiniz 3 pin rgb, bir tane de 4 pin pwm kablo. Bunları anakartta ilgili yerlere takıp, anakart üzerinden siz kontrol edebiliyorsunuz ilgili programlarla. Rgb kablosunu takmazsanız büyük ihtimal stok animasyonuyla yanar, değiştiremezsiniz. Veya belki üzerinde bir tuşu düğmesi olabilir.

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
image.jpg

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Solda 3 tane olan beyaz öndeki 2 büyük fan ve arkadaki egzoz fanı. Üstteki rgb anakarta bağlanıcak olan 1 adet sata power bitanede led sw var başkada bir kablo yok

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Siz bi kasa modelini söyleyin bende bakayım. Led sw ve argb kablosundan birini takmanız gerekiyor olması lzm. Led sw yi takarsanız ön panelde ışık degistirme tuşu var heralde onla kontrol için, 3pin argb kablo da, benim anakartım rgb destekliyor arkadaş, anakarta takayım, ekran kartıdır, ramdir, anakart ışığıdır aynı yansın, aynı programdan kontrol edeyim diye.

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328

Thermaltake Commander G33 ARGB Tempered Glass 750W 80+​

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Siz bi kasa modelini söyleyin bende bakayım. Led sw ve argb kablosundan birini takmanız gerekiyor olması lzm. Led sw yi takarsanız ön panelde ışık degistirme tuşu var heralde onla kontrol için, 3pin argb kablo da, benim anakartım rgb destekliyor arkadaş, anakarta takayım, ekran kartıdır, ramdir, anakart ışığıdır aynı yansın, aynı programdan kontrol edeyim diye.
Benim anakart destekliyor arkadaş oraya taktım :)

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Sol alttaki 3 pin siyah porta takılacak bir kablo çıkmadımı bu arada? Dediğim port orası olabilir. Modeli araştırıyorum şimdi.

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Kutudan sadece bu çıktı bende o üste taktım acaba oraya mı takıcam hem fan hem rgb kontrolü 1 kabloda mı ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri