Şu kabloyu nereye takıcam power da bunun girişi yok anakarta mı olcak
Bide bunu psu daki sataya mı takıcam kasanın arkasındaki siyah kutu gibi yerden geliyor bu kablo
Güç kaynağındaki bağlantılar hakkında çok fikrim yok ama Sata ile bir depolamanız varsa ona bağlanıyor olabilir. Yukardaki fotoğraf da şey aynı ona benzer bir kablonun 4 lü halinin içine geçecek olabilir.Bide bunu psu daki sataya mı takıcam kasanın arkasındaki siyah kutu gibi yerden geliyor bu kablo
Siyah kutu sizin kasanızın fan kontrolcüsü gibi. Fanlarınız özel soketli o yüzden o kutu var. İkinci resimdekini psudaki satayla birlestireceksiniz. Kutuya güç verecek. İlk resimdeki 3 pin argb kablosu. Bunu da anakartınıza takacaksınız.Bide bunu psu daki sataya mı takıcam kasanın arkasındaki siyah kutu gibi yerden geliyor bu kablo
O rgb kablosunu anakart takmamdaki amaç adreslenebilir rgb olduğundan mı ?Siyah kutu sizin kasanızın fan kontrolcüsü gibi. Fanlarınız özel soketli o yüzden o kutu var. İkinci resimdekini psudaki satayla birlestireceksiniz. Kutuya güç verecek. İlk resimdeki 3 pin argb kablosu. Bunu da anakartınıza takacaksınız.
Şöyle diyeyim, o kutu anladığım kadarıyla önce bütün fanlari ona bi takıyorsunuz, hepsini birleştiriyor. Sonra ondan 2 tane kablo çıkması lazım, biri gösterdiğiniz 3 pin rgb, bir tane de 4 pin pwm kablo. Bunları anakartta ilgili yerlere takıp, anakart üzerinden siz kontrol edebiliyorsunuz ilgili programlarla. Rgb kablosunu takmazsanız büyük ihtimal stok animasyonuyla yanar, değiştiremezsiniz. Veya belki üzerinde bir tuşu düğmesi olabilir.O rgb kablosunu anakart takmamdaki amaç adreslenebilir rgb olduğundan mı ?
Benim anakart destekliyor arkadaş oraya taktımSiz bi kasa modelini söyleyin bende bakayım. Led sw ve argb kablosundan birini takmanız gerekiyor olması lzm. Led sw yi takarsanız ön panelde ışık degistirme tuşu var heralde onla kontrol için, 3pin argb kablo da, benim anakartım rgb destekliyor arkadaş, anakarta takayım, ekran kartıdır, ramdir, anakart ışığıdır aynı yansın, aynı programdan kontrol edeyim diye.
Sol alttaki 3 pin siyah porta takılacak bir kablo çıkmadımı bu arada? Dediğim port orası olabilir. Modeli araştırıyorum şimdi.