24 Saatliğine PCH Forumda Admin Olsaydınız Ne Yapardınız?

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Soru başlıkta :)

ben olsam konu eklerine eklenmeler yapardım mesela bu konuya önek eklemek istesem fırat ve fiyat performans çıkıyor öneklerin kategori ile alakası yok

Son düzenleme:

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Soru başlıkta :)
Benim aklıma şuan birşey gelmedi gelince düzenleyeceğim bu kısmı
Cevap yazmaya devam ederdim hocam ne olacak :D Şaka bir yana sanırım rütbe sistemini geliştirip yönetimle kampanyalı ürün veya sistemler için ne yapılabilir ona bakardım. Taner ve İsmail hoca burayla ilgilenemiyor o yüzden forum pasif kalıyor diye düşünüyorum. En azından 1-2 Forum yöneticisi olsa ve yetkiyi onlara bıraksalar güzel olur. Yöneticiler kendi arasında görüşüp, bir şeyler geliştirip onlara sunabilir. Onlar da ne yapabiliriz diye bakarlar en azından.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Forumda 1 kişi aktif admin olarak. 1-2 kişi daha eklenebilir sanki. Ayrıca bende rütbelerde düzenleme yapılmasını isterdim. Mesela "Sistem toplama uzmanı". Taner hoca vs forumda aktif olamıyor.

KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Forumda 1 kişi aktif admin olarak. 1-2 kişi daha eklenebilir sanki. Ayrıca bende rütbelerde düzenleme yapılmasını isterdim. Mesela "Sistem toplama uzmanı". Taner hoca vs forumda aktif olamıyor.
katılıyorum
Cevap yazmaya devam ederdim hocam ne olacak :D Şaka bir yana sanırım rütbe sistemini geliştirip yönetimle kampanyalı ürün veya sistemler için ne yapılabilir ona bakardım. Taner ve İsmail hoca burayla ilgilenemiyor o yüzden forum pasif kalıyor diye düşünüyorum. En azından 1-2 Forum yöneticisi olsa ve yetkiyi onlara bıraksalar güzel olur. Yöneticiler kendi arasında görüşüp, bir şeyler geliştirip onlara sunabilir. Onlar da ne yapabiliriz diye bakarlar en azından.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Taner hocanın bu aralar tatlı telaşeleri olduğu için forumda aktif olmaması normal. Anlayışla karşılamak lazım.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Taner hocanın bu aralar tatlı telaşeleri olduğu için forumda aktif olmaması normal. Anlayışla karşılamak lazım.
Bu konuda problemimiz yok zaten anlayışlı davranıyor herkes. Ancak Hem PCH Youtube, hem site ve diğer projeleri varken burası hep arkaplanda kalıyor. Bu yüzden buraya özel yönetim grubu oluşturulmalı bence. Sadece yorum yazıp başlık ve konu düzenleyerek değil ekstra projeler yapmaları gerekiyor adminlerin. Çağdaştan bunların hepsini bekleyemeyiz çünkü zaten şuan yoğun bir durumda. Gereken eklemelerle forum kendi kendine işleyen bir ekosisteme dönüşür.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
1- İmza sistemini güncelleştirmek 😂
2- (Düzeltildi mi bilmiyorum) tüm emojileri kullanabilir yapmak
3- İlgili daha fazla önek, Başlık ve kategori açmak
4- Sıcak fırsatlar başlığı altındaki
sicak-firsatlar.png
Diğer Kampanya Ve İndirimler! Kategorisindeki kısıtlamayı kaldırıp, üye olmayanlarında oradaki içeriklerini görebilmesini sağlamak.
5- Yazı boyutlarını küçültmek
6- Profil görüntüleme sayfasındaki sağda gözüken Son Mesajlar bölümünü sıralamanın en altında almak
7- Konuların en altına, benzer konular için önerme yapabilirdim...
8- Metin biçimlendirmelerindeki, Medya kısmına daha iyi ve sık kullanılan kaynaklar eklerdim
9- Mail bildirimlerini düzeltmek

Başka ne yapardım bilmiyorum aklıma ilk gelenler bunlar :D Ama tek bir hakkım olsaydı muhtemelen 3 ve 4 arasında kalıp... 4'ü seçerdim

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
foruma özel hemen indirimli ekipman, ürünler ayarlardım :)

Ejdehar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Güncel donanımları takip edip alım fırsatı olduğunda herkesi haberdar edecek bir konu başlığı açardım , sürekli ve anlık olarak piyasadaki en uygun parçaları listeler , Yeni toplanan hazır sistemleri haber veren bir bot yazardım , sistem toplayacak olanlar için büyük kolaylık olurdu, bu arada Adminlik tekliflerine açığım ))

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri