Cevap yazmaya devam ederdim hocam ne olacakSoru başlıkta
Benim aklıma şuan birşey gelmedi gelince düzenleyeceğim bu kısmı
katılıyorumForumda 1 kişi aktif admin olarak. 1-2 kişi daha eklenebilir sanki. Ayrıca bende rütbelerde düzenleme yapılmasını isterdim. Mesela "Sistem toplama uzmanı". Taner hoca vs forumda aktif olamıyor.
Cevap yazmaya devam ederdim hocam ne olacakŞaka bir yana sanırım rütbe sistemini geliştirip yönetimle kampanyalı ürün veya sistemler için ne yapılabilir ona bakardım. Taner ve İsmail hoca burayla ilgilenemiyor o yüzden forum pasif kalıyor diye düşünüyorum. En azından 1-2 Forum yöneticisi olsa ve yetkiyi onlara bıraksalar güzel olur. Yöneticiler kendi arasında görüşüp, bir şeyler geliştirip onlara sunabilir. Onlar da ne yapabiliriz diye bakarlar en azından.
Bu konuda problemimiz yok zaten anlayışlı davranıyor herkes. Ancak Hem PCH Youtube, hem site ve diğer projeleri varken burası hep arkaplanda kalıyor. Bu yüzden buraya özel yönetim grubu oluşturulmalı bence. Sadece yorum yazıp başlık ve konu düzenleyerek değil ekstra projeler yapmaları gerekiyor adminlerin. Çağdaştan bunların hepsini bekleyemeyiz çünkü zaten şuan yoğun bir durumda. Gereken eklemelerle forum kendi kendine işleyen bir ekosisteme dönüşür.Taner hocanın bu aralar tatlı telaşeleri olduğu için forumda aktif olmaması normal. Anlayışla karşılamak lazım.
1- İmza sistemini güncelleştirmek
2- (Düzeltildi mi bilmiyorum) tüm emojileri kullanabilir yapmak
3- İlgili daha fazla önek, Başlık ve kategori açmak
4- Sıcak fırsatlar başlığı altındakiDiğer Kampanya Ve İndirimler! Kategorisindeki kısıtlamayı kaldırıp, üye olmayanlarında oradaki içeriklerini görebilmesini sağlamak.![]()
5- Yazı boyutlarını küçültmek
6- Profil görüntüleme sayfasındaki sağda gözüken Son Mesajlar bölümünü sıralamanın en altında almak
7- Konuların en altına, benzer konular için önerme yapabilirdim...
8- Metin biçimlendirmelerindeki, Medya kısmına daha iyi ve sık kullanılan kaynaklar eklerdim
9- Mail bildirimlerini düzeltmek