beyler herkese iyi günler yeni pc topladım ekran kartım 2k fakat 2k monitörler gereksiz pahalı oyunlarda biraz rekabetçiyim o yüzden hz ve ms benim için önemli baktım bir kaç monitöre Asus, veiwsonic, aoc gibi markalara baktım her biri iyi monitör ekran kartım amd dolayısıyla amd freesnyc destekli monitör istiyorum daha önce deneyimi olan ya da bilgisi olan aşağıdaki monitörlerden hangisinin uygun olacağını söyleyebilir mi
www.sinerji.gen.tr
www.trendyol.com
www.sinerji.gen.tr

Aoc 24G2ZE 23.8" 0.5ms 240hz FreeSyncPremium Full HD IPS Gaming Monitör
Aoc 24G2ZE 23.8" 0.5ms 240hz FreeSyncPremium Full HD IPS Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

ViewSonic Elite XG270 27" 1ms Full HD G-Sync IPS Siyah Oyuncu Monitörü (ViewSonic Türkiye Garantildir) - Fiyatı, Yorumları
ViewSonic Elite XG270 27" 1ms Full HD G-Sync IPS Siyah Oyuncu Monitörü (ViewSonic Türkiye Garantildir) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Asus 24.5" TUF Gaming VG258QM 0.5ms 280hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör
Asus 24.5" TUF Gaming VG258QM 0.5ms 280hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun