25.000₺ F/P Monitör Hariç Oyun Kasası

KS

PcToplama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Oradaki ürünler gereksiz pahalı kesinlikle önermem. Kazık resmen başka bir şey değil.
Uğur bey ekran kartını bir tık daha iyileştirsek mi? bütçemi 30 bin₺ e kadar çıkarabilirim yada şu önerdiğiniz tek tek sitelerden önerdiklerinizden en pahalı seçenekleri seçtiğimde 28bin₺ ediyor gerçi, yada herkes bir ay daha bekle demiş bazı arkadaşlarlara sebebi yeni ürünlerin çıkmasından ötürü fiyat düşer ve yeni hazır sistemler gelecek demişler ne dersiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Uğur bey ekran kartını bir tık daha iyileştirsek mi? bütçemi 30 bin₺ e kadar çıkarabilirim yada şu önerdiğiniz tek tek sitelerden önerdiklerinizden en pahalı seçenekleri seçtiğimde 28bin₺ ediyor gerçi, yada herkes bir ay daha bekle demiş bazı arkadaşlarlara sebebi yeni ürünlerin çıkmasından ötürü fiyat düşer ve yeni hazır sistemler gelecek demişler ne dersiniz
Ben bu ülkede bir ürünün doğrudan yeni bir ürün geldi diye düştüğünü hiç görmedim. Yani olduysa bile öyle kısa süreli çok niş bir üründe olmuştur. Yani bekleme kararı size ait ama ben beklemezdim.

2000 TL farka ekran kartını PowerColor Red Devil AMD Radeon RX6800XT 16GB - 15.499 TL bu RTX 3080 dengi kart ile değiştirebilirsiniz.

Yada 32K bütçeye işlemciyi 12600K/KF seçebilirsiniz ve bu durumda soğutucuyu da yükseltmeniz gerektiği için aşağıdaki soğutuculardan seçim yapabilirsiniz.

Intel Core i5 12600KF - 5.733 TL bu işlemci ve aşağıdaki ürünlerle değiştirin soğutucuyu. Toplamda minimum 32.106 TL yapıyor.
  1. Arctic Freezer 34 eSports DUO - 851 TL
  2. ID-COOLING SE-226-XT Black Extreme - 1.141 TL
  3. ID-COOLING SE-225-XT Black - 1.165 TL
  4. ID-COOLING SE-224-XT ARGB DUET - 1.266 TL

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri