25.000 TL 20.000 TL Bütçe Monitör Dahil Sistem Öneri (9 Ağustos 2022)

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Merhaba Dostlar,

Benim yarına acil 25k 20k arası monitör dahil bir sistem toplamam lazım. Oyun Oynayacağım Beni Uzun yıllar götürcek monitörlü bir sistem lazım.

Yardım Eden Herkeze Çok Teşekkürler Şimdiden.

Son düzenleme:
KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Merhaba, Benim yarına acil 25k 20k arası monitör dahil bir sistem toplamam lazım. Vatan Şart Lütfen Başka Şey Demeyin Tek Vatan Oyun Oynıyacağım Beni Uzun yıllar götürcek monitörlü bir sistem lazım. Vatandan alınacak. Yardım Eden Herkeze Çok Teşekkürler Şimdiden.
amd nvidia farketmez

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Merhaba Dostlar,

Benim yarına acil 25k 20k arası monitör dahil bir sistem toplamam lazım. Vatan Şart Lütfen Başka Şey Demeyin Tek Vatan. Oyun Oynayacağım Beni Uzun yıllar götürcek monitörlü bir sistem lazım. Vatandan alınacak.

Hocam bu parayı oraya kullanmayın bence. Zaten doğru düzgün bir sistem yok. O paraya 3 kat daha iyi sistemler var. 27k lık sistemde i5 11400f var o sitede. Bence paranızı daha iyi değerlendirin.

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Hocam bu parayı oraya kullanmayın bence. Zaten doğru düzgün bir sistem yok. O paraya 3 kat daha iyi sistemler var. 27k lık sistemde i5 11400f var o sitede. Bence paranızı daha iyi değerlendirin.
hocam babam internete güvenmiyor bu şansı zor yakaladım bi sistem yapın bari ya
babam arkadaşına sormuş 35k ya rx 580 i7 10.nesil vermişler aldırmadım alıcaktı bende dedim baba almayalım vatandan alırız dedim oda tamam dedi vatandan alıcazda güzel bir sistem toplayabilcek arkadaş varmı acaba ?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
babam arkadaşına sormuş 35k ya rx 580 i7 10.nesil vermişler aldırmadım alıcaktı bende dedim baba almayalım vatandan alırız dedim oda tamam dedi vatandan alıcazda güzel bir sistem toplayabilcek arkadaş varmı acaba ?
Sistem toplarız sorun değil. Anne babalar güvenmiyor fakat paraya yazık oluyor , o paraya çok daha iyisi toplanırdı. Yinede öneririm tabi.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Hocam nerde oturuyorsunuz ?

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Çünkü az bir bütçe değil boşa çıkmasın oturduğunuz yere göre.

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Sistem toplarız sorun değil. Anne babalar güvenmiyor fakat paraya yazık oluyor , o paraya çok daha iyisi toplanırdı. Yinede öneririm tabi.
hocam allah rızası için toplayın daha ilk bilgisiyarım olucak ya.

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
İtopya İnce Hesap falan şubeye gidin diyecektim.
malesef hocam. 25k az bütçe deyil babamda tedirgin oluyor internetten alırken. allaha şükür durumumuz iyi. o yüzden kazık konusunda sorun yok. şöyle diyeyim orda mesala 23k ya toplıcam sistem babama 15k ya gelcek çünkü kdv felan her şeyi kendine alıyo o yüzden kazık yemem gönlünüzce toplayabilirsiniz.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Merhaba Dostlar,

Benim yarına acil 25k 20k arası monitör dahil bir sistem toplamam lazım. Vatan Şart Lütfen Başka Şey Demeyin Tek Vatan. Oyun Oynayacağım Beni Uzun yıllar götürcek monitörlü bir sistem lazım. Vatandan alınacak.

Ben olsam vatanda soyulacağıma trenle Ankara'ya gidip itopya da alırım ya da otobüsle falan İstanbul'a gidip gaming gen tr İtopya İnce Hesap gibi yerlerden alırım bu kadar önemliyse biner giderim.

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Ben olsam vatanda soyulacağıma trenle Ankara'ya gidip itopya da alırım ya da otobüsle falan İstanbul'a gidip gaming gen tr İtopya İnce Hesap gibi yerlerden alırım bu kadar önemliyse biner giderim.
oraya gitme imkanım yok hocam malesef.

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47

şöyle bir sistem buldum güncellemeler yaptım iyimi sizce ?

1660060319356.png

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
hocam babama sorucam ama kargoda sorun çıkarsa nolucak bide izmir karağbağlar ortalama ne kadar sürede gelir acil lazım ?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

şöyle bir sistem buldum güncellemeler yaptım iyimi sizce ?

Ekli dosyayı görüntüle 4151
İyi fakat anakart yetersiz. İlerde değiştirebilirseniz iyi. Yinede bu sisteme 19k verilmez tabii orası ayrı.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Valla 35 k yi o sisteme vereceğime 35 k ile oynarım daha mutlu olurum en azından üzülmem hocam, imkan varsa bahsedin fiyat farkının açacağı derin yaralardan :)

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Valla 35 k yi o sisteme vereceğime 35 k ile oynarım daha mutlu olurum en azından üzülmem hocam, imkan varsa bahsedin fiyat farkının açacağı derin yaralardan :)
hocam güvenilir kargoda sorun yaşamayacağım en hızlı gelicek 20 25k + monitör dahil sistem önerirmisiniz ?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Topladım fakat gereksiz pahalı oldu öneresim yok , sistemde 5600 rx 6600 var sistem 19.333₺ tuttu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri