25.000 TL 20.000 TL Bütçe Monitör Dahil Sistem Öneri (9 Ağustos 2022)

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Dediğiniz gibi bende sevmem yanlış yönlendirmeyi. Fakat mesajı ya ben okumadım yada siz yazmadınız. Neyse yukarıda dediğim gibi incehesap,sinerji ve itopyada stok yok uyarısı veriyordu bu sitede vermiyor bende sepete ekleye basmadığım için fark etmedim hatamı düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Neyse konuların altına farklı konu için tartışmak yasak diye biliyorum. İyi günler :) .
Estağfurullah hocam gözünüzden kaçmış olabilir ben gördüğünüzü varsaydim sadece , konuyla alakalı diye düşündüm ama doğruluk payiniz olabilir uzatmaya gerek yok iyi günler hocam :)

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Arkadaşlar Babamı İkna ettim internetten alıcam monitör dahil 20k altı bir sistem önerirmisiniz ? bide burdan alınca kargoyla fiş gelicekmi kdv alıcazda burdan ?
Aslında yukarıda i5 12400f rx 6700xt sistem önermiştik 17k ya geliyor 1.700₺ geri ödemesi olursa. Yaklaşık 3k yada monitörler var.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Arkadaşlar Babamı İkna ettim internetten alıcam monitör dahil 20k altı bir sistem önerirmisiniz ? bide burdan alınca kargoyla fiş gelicekmi kdv alıcazda burdan .
Aslında yukarıda i5 12400f rx 6700xt sistem önermiştik 17k ya geliyor 1.700₺ geri ödemesi olursa. Yaklaşık 3k yada monitörler var.
Böyle yapın sisteme ilk başta 19k ödüyorsunuz sonradan Asus size geri ödeme yapıyor fiyatı 17k oluyor 3kya da 144hz 1ms bir monitör alırsanız istekleriniz karşılanmış oluyor böyle yapmanızı öneririm.

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Tam olarak bütçeniz nedir? Yani başlıkta 20-25k arası demişsiniz ama şimdi 20k altı diyorsunuz.
20 25k arası monitör dahil rx 6700 xt li bilgisiyarı seçtim monitör dahil 22k babam yarın alıcaz dedi sizin daha iyi önerdiniz bilgisiyar varsa söyleyebilirsiniz :)

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
20 25k arası monitör dahil rx 6700 xt li bilgisiyarı seçtim monitör dahil 22k babam yarın alıcaz dedi sizin daha iyi önerdiniz bilgisiyar varsa söyleyebilirsiniz :)
Başta 24 civarı ödersiniz ama geri ödeme muhabbetini de iletin babanıza ayın 12 si son tarih geldiğinde bir an önce kayıt olun ilgili site :
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Edit: 2k monitörü aldınız sandım o sebeple 24 k fiyat yazdım hocam

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
anakart stock yok malesef onu alıcaktım ama

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Aldığınız sistemi ve monitörü atar mısınız?
Hocam Gaming gen tr de stock kalmamış anakartta bende sinerjide şöyle bir sistem buldum eklemeler yaptım iyimi sizce ?

1660066180302.png

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Hocam Gaming gen tr de stock kalmamış anakartta bende sinerjide şöyle bir sistem buldum eklemeler yaptım iyimi sizce ?

Ekli dosyayı görüntüle 4157
H.o monitör orda biraz pahalı olabilir farklı yerlerde belki daha ucuzunu bulabilirsiniz iyi ki konuyu açmışsınız.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
hocam allah rızası için toplayın daha ilk bilgisiyarım olucak ya.
Nasıl ya? Geçen seferde bir konu daha açmıştınız ve babamın arkadaşı bana pc ayarladı demiştiniz. Şimdi nasıl bu ilk sistemim olacak diyorsunuz?

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Nasıl ya? Geçen seferde bir konu daha açmıştınız ve babamın arkadaşı bana pc ayarladı demiştiniz. Şimdi nasıl bu ilk sistemim olacak diyorsunuz?
O abimin sistemi benim ilk sistemim olcak onun eski laptobu bana geçti o yüzden onun hesabı vardı onu kullanıyorum. aldım bilgisiyarı rx 6700xt

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
O abimin sistemi benim ilk sistemim olcak onun eski laptobu bana geçti o yüzden onun hesabı vardı onu kullanıyorum. aldım bilgisiyarı rx 6700xt
Yaklaşık 3 aylık konu listenizde 6K bütçeden 25K bütçeye kadar 9 adet sistem önerisi konusu var. Bu yüzden öncesinde ciddi alıcı mısınız yoksa sadece sormak için mi konu açıyorsunuz teyit etmek amaçlı sordu MOD arkadaş ki bende aynı şeyi soruyorum.

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Yaklaşık 3 aylık konu listenizde 6K bütçeden 25K bütçeye kadar 9 adet sistem önerisi konusu var. Bu yüzden öncesinde ciddi alıcı mısınız yoksa sadece sormak için mi konu açıyorsunuz teyit etmek amaçlı sordu MOD arkadaş ki bende aynı şeyi soruyorum.
Hocam Cidden Alıyorum sadece bir süre sonra satıyorum sonra yenisini alıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri