25-27k sistem

egecir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba kendim için yaklaşık 50k'lık bir sistem topladım forumdaki bazı arkadaşlara özellikle çok teşekkür ederim. Her şeyleriyle yardım ettiler gerçekten Allah razı olsun. Şimdi de kız arkadaşım için bir sistem toplamam lazım. Oda yapay zeka, görüntü işleme, yazılım, blender, 3D max gibi şeylerle uğraşıyor. Ekstradan ram'i bölen sanal bilgisayarları benim kadar olmasa da kullanıyor. Ekran dahil olmadan 25k ekran dahil 27k civarı toplama bir sistem önerebilir misiniz? Hazır sistemlerde DDR5 harici 32 gb RAM göremedim maalesef. Şimdiden emekleriniz için teşekkürler.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Merhaba kendim için yaklaşık 50k'lık bir sistem topladım forumdaki bazı arkadaşlara özellikle çok teşekkür ederim. Her şeyleriyle yardım ettiler gerçekten Allah razı olsun. Şimdi de kız arkadaşım için bir sistem toplamam lazım. Oda yapay zeka, görüntü işleme, yazılım, blender, 3D max gibi şeylerle uğraşıyor. Ekstradan ram'i bölen sanal bilgisayarları benim kadar olmasa da kullanıyor. Ekran dahil olmadan 25k ekran dahil 27k civarı toplama bir sistem önerebilir misiniz? Hazır sistemlerde DDR5 harici 32 gb RAM göremedim maalesef. Şimdiden emekleriniz için teşekkürler.
Ekran kartı fiyata dahil mi

KS

egecir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet valla maalesef, bu kadar bütçemiz kaldı :(

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
bu sistem işinizi görür extradan ram takviyesi yapılabilir ama şahsen ben kali kullanıyorum sanal bilgisayar olarak 16gb işimi görüyor tabi ben işin kod tarafındayım herhangi bir 3d tasarım işiyle uğraşmıyorum monitör olarakta 2k bütçe ayırmışsınız herhalde biraz dar bir bütçe olmuş 5-6k fiyat ayırılırsa 2k monitör tercih edilebilir

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Hocam tek tek toplama da şahsi fikrim 13600kf yanına da 3060 olabilir işlemci daha önemli sanki sizin için

KS

egecir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok sağolun Hocam cevaplar için elinize sağlık.

KS

egecir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yunus Hocam bu sisteme biraz bütçeyi arttırıp i513600 kf eklesek uygun mudur? Benim asıl sisteme önerdiğiniz işlemciyi.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Yunus Hocam bu sisteme biraz bütçeyi arttırıp i513600 kf eklesek uygun mudur? Benim asıl sisteme önerdiğiniz işlemciyi.
Olur fakat sıvı soğutmada yükseltmek gerekir ekstra 600 TL daha fark olur. Ben SSD render gibi işlerde önemli olduğu için yüksek hızlı tercih ettim istersen 1300 TL bu ürün alınıp fiyat farkı sıvı soğutma için kullanılabilir.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri