[font=Helvetica, Arial, sans-serif]2500 TL bütçe ile telefon almayı düşünüyorum. Birkaç model aklımda var ancak sizinde önereceğiniz marka ve modeller varsa tavsiyeye açığım. Kamera ve pilin iyi olması yeterli.[/font]
ugur.gozaydin' Alıntı:Uzun süredir telefon piyasasına bakmıyorum fiyatlara modellere bakıp geri dönüş yapacağım.
Bu bütçeye kemera olarak alabileceğin en iyi cihaz Redmi Note 8 Pro ve performans olarakta gayet hızlı bir işlemciye sahip ve pili olarakta 4.500 mAh batarya iyi bir seviye bu cihazdaki işlemci neticesinde Helio G90T yani batarya performansını 4000 mAh cihazlar ile aynı olduğunu düşünebilirsiniz.
Eğer biraz daha bütçeyi arttırabilirseniz 2999 TL ile ülkemize giriş yapan Realme XT ürünü kamera olarak gerçekten bu fiyattaki çoğu rakipten daha iyi ve performans olarak ise SN 712 işlemcisi var bu işlemcide orta-üst seviyenin en iyilerinden birisi ve bu cihazda 4000 mAhz batarya var pil performansıda çok başarılı. Ayrıca 8 GB RAM ve 128 GB depolama var buda bayağı başarılı.
Yani elinizde kamera ve genel deneyim olarak 2 cihaz var bu fiyat bandına ve biraz üzeri için. Başka bir cihaza bakmazdım kamerada işin içinde olduğu için.