Full razer set kullanıyorum ama farklı markalarda olabilir bu fiyat bandında iyi olan çünkü benim için Kulaklık en önemli parça Tercihen kablosuz olursa daha iyi olur
Sadece kulaklık önerisi istiyorum knkRazer SET;
![]()
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03210100-R3M1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
![]()
Razer Basilisk V3 RZ01-04000100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk V3 RZ01-04000100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V3 RZ01-04000100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.765,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Kraken Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Kraken X USB RZ04-02960100-R3M1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken X USB RZ04-02960100-R3M1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Kraken X USB RZ04-02960100-R3M1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 8.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Ornata Chroma V2 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Ornata Chroma V2 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Ornata Chroma V2 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Pardon ben Razer set istiyorsun sandım kb öneri yapıcam şimdi tekrardan.Sadece kulaklık önerisi istiyorum knk
Teşekkür ederim diğer markalarda önerebileceğiniz var mıRazer Kablolu;
![]()
Razer Kraken V3 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken V3 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken V3 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.659,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer HDS Kraken Ultimate RZ04-03180100-R3M1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer HDS Kraken Ultimate RZ04-03180100-R3M1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer HDS Kraken Ultimate RZ04-03180100-R3M1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Razer BlackShark V2 RZ04-03230100-R3M1 USB Enhancer THX Spatial Audio Mikrofonlu Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Razer Kablosuz;
![]()
Razer Barracuda X RZ04-04430100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Barracuda X RZ04-04430100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Barracuda X RZ04-04430100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.861,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Nari Essetial Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Nari Essetial Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Nari Essetial Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kablosuz olursa daha iyi olur ama kablosuz u aratmayacak bir kaliteli kablolu kulaklıkta olabilirKablolu veya kablosuz fark eder mi?
Teşekkür ederim![]()
Asus Strix Pro Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Strix Pro Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus Strix Pro Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Asus Orion PRO ROG Spitfire 7.1 ikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Orion PRO ROG Spitfire 7.1 ikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Orion PRO ROG Spitfire 7.1 ikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.128,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus ROG THETA ELECTRET 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG THETA ELECTRET 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG THETA ELECTRET 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.581,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus Kablosuz;
![]()
Asus TUF GAMING H7 7.1 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF GAMING H7 7.1 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF GAMING H7 7.1 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.860,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Peki bu seçenekler arasından hyperx cloud 2 wireless ve Logitech g733 nasıl sizceHyperX Cloud Flight S Wireless - 2.080 TL
CORSAIR HS80 Wireless - 2.169 TL
Kablosuz olarak bu 2 ürünü öneririm. HyperX favorimdir.. Kablolu önerilerimi yapacağım.
Önermem iki ürünüde.Kablosuz ;
Peki bu seçenekler arasından hyperx cloud 2 wireless ve Logitech g733 nasıl sizce
Çok teşekkür ederim yardımınız içinKablolu:
Aslında HyperX Cloud Orbit S önerecektim ama üründe bir problem vardı çözüldü mü güncel üretimde öğrenemediğim için önermedim.
- Roccat Khan Aimo - 1.059 TL - 2000 TL fiyattaki kulaklıkları aratmaz. Sağlam ses ve mikrofonu olan bir Alman malıdır. Bunun bu listede ne işi var diye sorarsanız açıkladım.
- Sharkoon Skiller SGH50 - 1.165 TL - 2000 TL fiyattaki kulaklıkları aratmaz. Sağlam ses ve mikrofonu olan bir Alman malıdır. Bunun bu listede ne işi var diye sorarsanız açıkladım.
- XPG PRECOG - 2.306 TL - Fiyatı 1500 TL civarlarındayken denemiştim sesi Logitech G PRO X ürününden iyi gelmişti bana. Bence hala alınır.
- Cougar Phontum PRO - 2.349 TL - Yine bir Alman malı ürünüdür. F/P oranı çok iyidir.
Daha önceki önerilen ürünlerden Logitech G Pro X modeli de listenize alabilirsiniz. Ben bu ürünleri tavsiye ederim.Çok teşekkür ederim yardımınız için