Hyperx alloy origins 60 ve end game xm1r alabilirsiniz 2700 bandına geliyoeArkadaşlar 2500 liraya hem klavye hemde mouse bakıyorum. Klavyeyi mekanik arıyorum ve de elim küçük ona göre tercih yaparsanız güzel olur
klavye güzel ama aslında endgame xm1r daha güzel bir tercih olur tabi ağır mı seviyor hafif mi el ölçüleri tutuş şeklide önemliBütçeyi biraz aşıyor ama alınabilirse güzel olur.
![]()
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.644,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
- Mouse Uzunluk 130 mm
- Mouse Genişlik 75 mm
- Mouse Yükseklik 42 mm
![]()
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.859,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse hakkında bilgim yok , ilk defa duydum gördüm.klavye güzel ama aslında endgame xm1r daha güzel bir tercih olur tabi ağır mı seviyor hafif mi el ölçüleri tutuş şeklide önemli
Yurtdışında bilindik bir mousedir türkiyede pek bilinmez connectgame sayesinde ülkemize geldiMouse hakkında bilgim yok , ilk defa duydum gördüm.
Hyperx alloy origins 60 ve end game xm1r alabilirsiniz 2700 bandına geliyoe
![]()
HyperX Alloy Origins 60 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Origins 60 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins 60 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
Yurtdışı klavye önerebilirim isterseniz ama yurtiçinden alim diyosanız baya güzel klavyedir
Bütçeyi aşmayan öneriniz var mı? Bütçeyi aşabilirseniz diyince bütçenin anlamı kalmıyor.Bütçeyi biraz aşıyor ama alınabilirse güzel olur.
![]()
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.644,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
- Mouse Uzunluk 130 mm
- Mouse Genişlik 75 mm
- Mouse Yükseklik 42 mm
![]()
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.859,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam hyperx haste itopyada indirimde ona bakabilirsiniz.Bütçeyi aşmayan öneriniz var mı? Bütçeyi aşabilirseniz diyince bütçenin anlamı kalmıyor.