Nasıl anlamadımneden toplama ?
neden hazır değilde toplamak istiyorsunNasıl anlamadım
Arkadaşlar 25k altı hazır sistem toplamak istiyorum önereceğiniz bi sistem varmı şimdiden teşekkür ederim
bu fiyata 3070 alınmz![]()
MAXIMA-6800 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Sistem Tavsiyesi
MAXIMA-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD’nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 7500f ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
![]()
BLADE-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
hazır sistem toplamak istiyorum yazmıssında ondan dedimHazır sistem almak istiyorum zaten başkan tek tek alıp kuramam
Peki önerdiğiniz hazır sistem varmıbu fiyata 3070 alınmz
ama öbürü iyi
hazır sistem toplamak istiyorum yazmıssında ondan dedim
attım yaPeki önerdiğiniz hazır sistem varmı
atığım fotodaki gibi yap , yanınada se214xt yapıstır oh
neden hazır değilde toplamak istiyorsun
rx6800 daya iyi olmazmı hocam izlediğim testlerde rx 6800 daha iyi gibiattım ya
evet ama hepsinde dlss 3 kapalırx6800 daya iyi olmazmı hocam izlediğim testlerde rx 6800 daha iyi gibi
Siteyi daha önce pek duymadım güvenilirmiattım ya
güvenilirSiteyi daha önce pek duymadım güvenilirmi
güvenilirdir hocam gamegarajSiteyi daha önce pek duymadım güvenilirmi
dlss ile rdr de 100 fpsrx6800 daya iyi olmazmı hocam izlediğim testlerde rx 6800 daha iyi gibi
Bu nasıl başkandlss ile rdr de 100 fps
6800e 90
işletim sistemine fazladan para vermeye gerek yok hocam işlemciyi 5600 yapın aralarında çok az fps farkı var değmez fazladan parayaBu nasıl başkan
Başkan 700 tl fark var değmezmi senceişletim sistemine fazladan para vermeye gerek yok hocam işlemciyi 5600 yapın aralarında çok az fps farkı var değmez fazladan paraya
Onun dışında bi eksiki artısı varmı monitör olarak ne almalıyım dar boğaz olmaması için 165hzdeğmez bence hocam
mönitör için bütçeniz ne kadar ? Sistemi arkadaşın attığı gibi yaparsanız daha iyi olur ve soğutucu almanız lazımOnun dışında bi eksiki artısı varmı monitör olarak ne almalıyım dar boğaz olmaması için 165hz