Bitti alanlara hayırlı olsun.bitti mi hocam stok @OceanLaB
Elinize sağlık hocam. Almak bize de nasip oldu.
Valla biz de aldık ama sipariş gözükmüyor para da çekildi ne olduğunu şaşırdım.
Sıra geldi üst seviye bir RTX sisteme inşallahÇok sevindim. Forumdan baya alan oldu![]()
Hocam para çıktı sonra değişik bir hata verdi. Ama tabi saat belli. Siparişlerimde de sipariş gözükmüyor. Kart da ayrıca internet alışverişlerine açık. Telefondan aradım sinerjiyi ulaşamadım. Bakalım yarın inşallah mağdur etmezler. @OceanLaBÜye profilinde görünmüyor mu siparişler? [email protected] mail atın ya da sinerji ile iletişime geçin hallolacaktır. Sonuçta paranın çıktığı saat belli.
Aldım Hocam SağolunPower Suply Nasıldır İlk Defa Duyuruyorum Sıkıntı olurmu ?
Son zamanlarda yapılan F/P aldatmacası devam ediyor![]()
10k kredi tam oluyordu sinerji sağolsun 28 tl kargo yüzünden alamadımÜye profilinde görünmüyor mu siparişler? [email protected] mail atın ya da sinerji ile iletişime geçin hallolacaktır. Sonuçta paranın çıktığı saat belli.
Tabi ki yazıcam. Kasayı almayı geçtim olan paramızdan olmayalım bari. Boşu boşuna sinirimiz bozuluyor. Sizlik bir şey değil ama bu nasıl firma. @OceanLaBProblem olursa yazar mısınız?
Dostum yogunluktan dolayı olur öyle şeyler. Merak etme parana çökmez sinerjiTabi ki yazıcam. Kasayı almayı geçtim olan paramızdan olmayalım bari. Boşu boşuna sinirimiz bozuluyor. Sizlik bir şey değil ama bu nasıl firma. @OceanLaB