hoca öldün mü
Şimdiden gidenler olmuştur video yayınlanmadan sende git bence.mağazaya gitsek alabilme şansımız olurmu acaba çok sıra felan olur mu sizce
hoca öldün mü![]()
internetten mı denesem gidip mı alsam daha şanslı olurumŞimdiden gidenler olmuştur video yayınlanmadan sende git bence.
Son dakika olduğu için stok kalacağını düşünmüyorum ama belli de olmazmağazaya gitsek alabilme şansımız olurmu acaba çok sıra felan olur mu sizce
Beklemedeyiz gecikmeden dolayı satın alma linki geç eklenecek mi?
Bence internetten dene mağzaya şimdiden gidenler var. Belki de mağzaya gidip alamicak olanlarda olabilir.internetten mı denesem gidip mı alsam daha şanslı olurum
Hocam mağaza satışı da rötar yapmasın ya geldim bekliyorum. Boşuna beklemeyelim dahaEvet ona göre de rötar yaparız biraz. Nalet işlenmeleri bir uzun sürmese şunların.
Özellikleri söyleyiver hocam video sonra da izlenirEvet ona göre de rötar yaparız biraz. Nalet işlenmeleri bir uzun sürmese şunların.
Mantıklı broÖzellikleri söyleyiver hocam video sonra da izlenir![]()
2xHocam mağaza satışı da rötar yapmasın ya geldim bekliyorum. Boşuna beklemeyelim daha
mağaza kalabalık mı hocam nasılHocam mağaza satışı da rötar yapmasın ya geldim bekliyorum. Boşuna beklemeyelim daha
Boş yamağaza kalabalık mı hocam nasıl
Mağzada gecikme olcağını zannetmiyorum onlar videoya göre hareket etmezler.Hocam mağaza satışı da rötar yapmasın ya geldim bekliyorum. Boşuna beklemeyelim daha