Şöyle bir şey yapılabilirBütçem 26k monitör, kasa, mouse, klavye de dahil
OlabilirŞöyle bir şey yapılabilir
Monitör 4k
Mouse- 750 Tl
Klavye 1.5k
Kasa- 19.5k
Böyle bir şey yapabilirim. İsterseniz kasadan biraz kısıp daha güzel ekipmanlarda önerebilirim, ekipmanlarda bu bütçenin altına düşmemekte fayda var
Sistem- https://www.gaming.gen.tr/urun/2787...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/Olabilir
Bu arada kulaklık istememişEkipmanlar ön planda olacaksa aşağıdaki sistem ve monitör tercih edilebilir.
![]()
KAAN KURAL-MVP / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
KAAN KURAL-MVP oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
Adaptive-Sync (FreeSync™) teknolojisi ve 1 ms MPRT ile 144 Hz’e ulaşan yenileme hızı sayesinde gecikmeler veya hareket bulanıklığı ile karşılaşmayacaksınız.www.laptop.com.tr
Ekipmanlar daha geride olacaksa Dell G2422HS monitör öneririm.
![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
23.8” FHD ekran paneli ve 1920×1080 çözünürlük ile mükemmel netlikte oyun deneyimi.www.laptop.com.tr
Ekipman olarak da ilk paylaştığım konfigürasyon için aşağıdaki ürünler bakılabilir.
![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.749,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekipman görünce kulaklık da dahil sandım bir an. Bütçesine göre kulaklığı da kattığım için kendi fiyat bandında Katar Pro XT modelinin iyi olduğunu düşünüyorum. Klavye olarak daha öncede belirtmiştim zaten , hem yurt dışından geliyor hem kullanıcı o tarz istemeyebilir ve siteye de güvenmeyebilir.Bu arada kulaklık istememiş
Daha önce uyarmıştın ama ben karışmadan duramıyorum çünkü bu 17-18k bütçeyle 3050 önermek gibi oluyor.
Katar pro xt pek iyi değil, mkw100 idare eder ama rk61+ daha iyi.
Aslında şu anda böyle klavyelere duyulan güven arttı, çoğu yerde böyle klavyeler öneriliyor. Biraz daha güven artarsa türkiye pazarına gelebilir. Site aliexpress bir sorun olucağını düşünmüyorum.Ekipman görünce kulaklık da dahil sandım bir an. Bütçesine göre kulaklığı da kattığım için kendi fiyat bandında Katar Pro XT modelinin iyi olduğunu düşünüyorum. Klavye olarak daha öncede belirtmiştim zaten , hem yurt dışından geliyor hem kullanıcı o tarz istemeyebilir ve siteye de güvenmeyebilir.
Kullanıcı o tarz klavye isterse tercih eder.Aslında şu anda böyle klavyelere duyulan güven arttı, çoğu yerde böyle klavyeler öneriliyor. Biraz daha güven artarsa türkiye pazarına gelebilir. Site aliexpress bir sorun olucağını düşünmüyorum.
Pro xt modeli aynı şeyi ısıtıp kullancının önüne koymak gibi bir şey, skatezleri kablosu pek iyi değil.