Öneri 26K Bütçe Sistem Önerisi

benson

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bütçem 26k monitör, kasa, mouse, klavye de dahil

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bütçem 26k monitör, kasa, mouse, klavye de dahil
Şöyle bir şey yapılabilir
Monitör 4k
Mouse- 750 Tl
Klavye 1.5k
Kasa- 19.5k

Böyle bir şey yapabilirim. İsterseniz kasadan biraz kısıp daha güzel ekipmanlarda önerebilirim, ekipmanlarda bu bütçenin altına düşmemekte fayda var

KS

benson

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Şöyle bir şey yapılabilir
Monitör 4k
Mouse- 750 Tl
Klavye 1.5k
Kasa- 19.5k

Böyle bir şey yapabilirim. İsterseniz kasadan biraz kısıp daha güzel ekipmanlarda önerebilirim, ekipmanlarda bu bütçenin altına düşmemekte fayda var
Olabilir

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ekipmanlar ön planda olacaksa aşağıdaki sistem ve monitör tercih edilebilir.

Ekipmanlar daha geride olacaksa Dell G2422HS monitör öneririm.

Ekipman olarak da ilk paylaştığım konfigürasyon için aşağıdaki ürünler bakılabilir.

Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ekipmanlar ön planda olacaksa aşağıdaki sistem ve monitör tercih edilebilir.

Ekipmanlar daha geride olacaksa Dell G2422HS monitör öneririm.

Ekipman olarak da ilk paylaştığım konfigürasyon için aşağıdaki ürünler bakılabilir.

Bu arada kulaklık istememiş :D
Daha önce uyarmıştın ama ben karışmadan duramıyorum çünkü bu 17-18k bütçeyle 3050 önermek gibi oluyor.
Katar pro xt pek iyi değil, mkw100 idare eder ama rk61+ daha iyi.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bu arada kulaklık istememiş :D
Daha önce uyarmıştın ama ben karışmadan duramıyorum çünkü bu 17-18k bütçeyle 3050 önermek gibi oluyor.
Katar pro xt pek iyi değil, mkw100 idare eder ama rk61+ daha iyi.
Ekipman görünce kulaklık da dahil sandım bir an. Bütçesine göre kulaklığı da kattığım için kendi fiyat bandında Katar Pro XT modelinin iyi olduğunu düşünüyorum. Klavye olarak daha öncede belirtmiştim zaten , hem yurt dışından geliyor hem kullanıcı o tarz istemeyebilir ve siteye de güvenmeyebilir.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ekipman görünce kulaklık da dahil sandım bir an. Bütçesine göre kulaklığı da kattığım için kendi fiyat bandında Katar Pro XT modelinin iyi olduğunu düşünüyorum. Klavye olarak daha öncede belirtmiştim zaten , hem yurt dışından geliyor hem kullanıcı o tarz istemeyebilir ve siteye de güvenmeyebilir.
Aslında şu anda böyle klavyelere duyulan güven arttı, çoğu yerde böyle klavyeler öneriliyor. Biraz daha güven artarsa türkiye pazarına gelebilir. Site aliexpress bir sorun olucağını düşünmüyorum.
Pro xt modeli aynı şeyi ısıtıp kullancının önüne koymak gibi bir şey, skatezleri kablosu pek iyi değil.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Aslında şu anda böyle klavyelere duyulan güven arttı, çoğu yerde böyle klavyeler öneriliyor. Biraz daha güven artarsa türkiye pazarına gelebilir. Site aliexpress bir sorun olucağını düşünmüyorum.
Pro xt modeli aynı şeyi ısıtıp kullancının önüne koymak gibi bir şey, skatezleri kablosu pek iyi değil.
Kullanıcı o tarz klavye isterse tercih eder.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri