Soru 27 Inç En Iyi Monitör Nedir?

EmirTopG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar ben yazılım ve oyun icin monitör alacağım 27 inç monitör olarak hangi monitörleri önerirsiniz ekran kartım rtx 3060

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Merhabalar ben yazılım ve oyun icin monitör alacağım 27 inç monitör olarak hangi monitörleri önerirsiniz ekran kartım
Merhabalar ben yazılım ve oyun icin monitör alacağım 27 inç monitör olarak hangi monitörleri önerirsiniz ekran kartım rtx 3060
Bütçe nedir .

Bütçe nedir

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
bütçe 4k 5k arası

ekranı büyük istiyorumda 24 inç biraz daha küçük kalmazmı
öyle aman aman küçük değil 24 inç gayet ideal
1676631378813.png

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
ama dediği gibi 27inç alırsan monitörle arana biraz mesafe koyman lazım fps oynuyorsan genelde yakın durursun monitöre uzak tutman lazım ki hem pikseller seni rahatsız etmesin hemde map'e bakmak için kafanı çevirmek zorunda kalmayasın

KS

EmirTopG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ama dediği gibi 27inç alırsan monitörle arana biraz mesafe koyman lazım fps oynuyorsan genelde yakın durursun monitöre uzak tutman lazım ki hem pikseller seni rahatsız etmesin hemde map'e bakmak için kafanı çevirmek zorunda kalmayasın
monitörle aramda her türlü mesafe olucak çünkü hem gözlük takıyorum rahatsız ediyo yakın durmak hani bilmiyorum ya rm420 düşünüyordum kötü diyorlar o yuzden rampageden vazgectim asus yada samsung düşünüyorum ama pek anladığım söylenemez bütçem 4 5 k arası

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
rampage ve samsung'u düşünme bile rampage monitörlerin kalitesi bence iyi değil tasarım ya da edit-kurgu yapmaycaksanda samsung alma samsung (yeni nesilleri hariç) oyuncu monitörü olarak kötü bir marka

az önce arkadaşta gösterdi bu monitör bu fiyat bandında çok iyi eğer gözüktüğü gibi bir monitör ise bunu al

çünkü hem gözlük takıyorum rahatsız ediyo yakın durmak
üstelik mavi ışık var göz rahatsızlığın varsa

KS

EmirTopG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
rampage ve samsung'u düşünme bile rampage monitörlerin kalitesi bence iyi değil tasarım ya da edit-kurgu yapmaycaksanda samsung alma samsung (yeni nesilleri hariç) oyuncu monitörü olarak kötü bir marka

az önce arkadaşta gösterdi bu monitör bu fiyat bandında çok iyi eğer gözüktüğü gibi bir monitör ise bunu al

üstelik mavi ışık var göz rahatsızlığın varsa
büyük ihtimal bunu alicam çok teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri