Yardım 270Hz Monitor 6500Tlye Alinir Mi?

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Edebilirsin, ama eminim ghosting test yaparsan pişman olursun.

Hocam aynı monitörü bende kullanıyorum ghosting falan yok, ayrıca bu model çok sattı ve beğeniliyor. Bütün hepsinde varmış gibi neden bu kadar kötülüyorsunuz?
Odseyy serileri daha sorunlu ekran konusunda ona bakarsak?

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Hocam aynı monitörü bende kullanıyorum ghosting falan yok, ayrıca bu model çok sattı ve beğeniliyor. Bütün hepsinde varmış gibi neden bu kadar kötülüyorsunuz?
Odseyy serileri daha sorunlu ekran konusunda ona bakarsak?
G3 modelinde sorun olduğu doğrudur. Ama bütün modellere bu yükü yüklemek ne kadar doğru? G4 ve ondan sonra olan modellere bakarsanız bir problem olmadığını görürsünüz.

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
G3 modelinde sorun olduğu doğrudur. Ama bütün modellere bu yükü yüklemek ne kadar doğru? G4 ve ondan sonra olan modellere bakarsanız bir problem olmadığını görürsünüz

G3 modelinde sorun olduğu doğrudur. Ama bütün modellere bu yükü yüklemek ne kadar doğru? G4 ve ondan sonra olan modellere bakarsanız bir problem olmadığını görürsünüz.

Bu kanıya tam olarak nasıl varıyorsunuz peki?

Geçen sene çıkmış bir model ve çok yaygın değil kullanıcıların görüşleri açısından.

Tuf259qm çok yaygın bir monitör olmakla beraber çok daha fazla tavsiye ediliyor kullanıcıların gözünden bakarsanız.

Evet ghosting yok demiyorum olabilir. Ama hepsinde ghosting var diyip monitörü almak isteyen insanları boşu boşuna çelişkiye sokacak bir durumda yok ortada.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Merhaba arkadaşlar 3060ti ve Ryzen 5 5600lu bi sistemim var fps oyunları oynuyorum sadece ve F/P açısından ve goz yormasin vs istiyorum sizce bu monitör alınır mi? İyi midir

geçen ay bu fiyata rog versiyonu vardı

KS

artchera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Arkadaşlar monitor geldi ne ölü pixel ne de herhangi bir sıkıntısı var misss gibi bi monitor ayrıca sağa sola yukarı aşağı monitoru ceviremeyeceginiz yer yok o açıdan mükemmel yapmışlar 10/10 diyorum eğer sormak istediğiniz soru vs varsa sorabilirsiniz ben memnun kaldım gayet

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Arkadaşlar monitor geldi ne ölü pixel ne de herhangi bir sıkıntısı var misss gibi bi monitor ayrıca sağa sola yukarı aşağı monitoru ceviremeyeceginiz yer yok o açıdan mükemmel yapmışlar 10/10 diyorum eğer sormak istediğiniz soru vs varsa sorabilirsiniz ben memnun kaldım gayet
Ghosting var mı? Işık sızması var mı?

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53

Hayırlı olsun dostum tekrardan, güle güle kullan. :)

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Ghosting ve ışık sızması testlerini paylaşır mısınız?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri