- Tepki
- 329
Edebilirsin, ama eminim ghosting test yaparsan pişman olursun.Kanka dur hele ya bi moralimi bozma kargoya vermişler monitörü bi 2 saate gelir hala iptal edebilir miyim?
Edebilirsin, ama eminim ghosting test yaparsan pişman olursun.Kanka dur hele ya bi moralimi bozma kargoya vermişler monitörü bi 2 saate gelir hala iptal edebilir miyim?
Edebilirsin, ama eminim ghosting test yaparsan pişman olursun.
G3 modelinde sorun olduğu doğrudur. Ama bütün modellere bu yükü yüklemek ne kadar doğru? G4 ve ondan sonra olan modellere bakarsanız bir problem olmadığını görürsünüz.Hocam aynı monitörü bende kullanıyorum ghosting falan yok, ayrıca bu model çok sattı ve beğeniliyor. Bütün hepsinde varmış gibi neden bu kadar kötülüyorsunuz?
Odseyy serileri daha sorunlu ekran konusunda ona bakarsak?
G3 modelinde sorun olduğu doğrudur. Ama bütün modellere bu yükü yüklemek ne kadar doğru? G4 ve ondan sonra olan modellere bakarsanız bir problem olmadığını görürsünüz
G3 modelinde sorun olduğu doğrudur. Ama bütün modellere bu yükü yüklemek ne kadar doğru? G4 ve ondan sonra olan modellere bakarsanız bir problem olmadığını görürsünüz.
geçen ay bu fiyata rog versiyonu vardıMerhaba arkadaşlar 3060ti ve Ryzen 5 5600lu bi sistemim var fps oyunları oynuyorum sadece ve F/P açısından ve goz yormasin vs istiyorum sizce bu monitör alınır mi? İyi midir
ASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ghosting var mı? Işık sızması var mı?Arkadaşlar monitor geldi ne ölü pixel ne de herhangi bir sıkıntısı var misss gibi bi monitor ayrıca sağa sola yukarı aşağı monitoru ceviremeyeceginiz yer yok o açıdan mükemmel yapmışlar 10/10 diyorum eğer sormak istediğiniz soru vs varsa sorabilirsiniz ben memnun kaldım gayet
Arkadaşlar monitor geldi ne ölü pixel ne de herhangi bir sıkıntısı var misss gibi bi monitor ayrıca sağa sola yukarı aşağı monitoru ceviremeyeceginiz yer yok o açıdan mükemmel yapmışlar 10/10 diyorum eğer sormak istediğiniz soru vs varsa sorabilirsiniz ben memnun kaldım gayet
Ghosting ve ışık sızması testlerini paylaşır mısınız?Arkadaşlar monitor geldi ne ölü pixel ne de herhangi bir sıkıntısı var misss gibi bi monitor ayrıca sağa sola yukarı aşağı monitoru ceviremeyeceginiz yer yok o açıdan mükemmel yapmışlar 10/10 diyorum eğer sormak istediğiniz soru vs varsa sorabilirsiniz ben memnun kaldım gayet