Çözüldü 280mm Radyatöre Uygun Kasa Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ege1245

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar,

Yakın zamanda uygun fiyata corsair h110 sıvı soğutucu aldım. Var olan kasama uymadığı ve zaten yakın zamanda bazı parçaları yenilemeyi planladığım için yeni kasa almaya karar verdim. Öncelikle radyatörleri kasanın üst tarafa mı takmak daha sağlıklı yoksa öne mı?

Kanaldaki videolarda hep üste takılıyor burdan yola çıkarak üst tarafı 280mm radyatör uyumlu olacak bir kasa önerisi istiyorum Asus gt501'e ve fractal Design Meshify 2 ye baktım tam aradığım özellikleri taşıyorlar. Özellikle ikisinde de filtreleme olması oldukça fazla tüy döken bir kedim olduğu için aradığım özellikler arasında ancak Meshify 2 tr de kalmamış ve gt501 de 3.5k civarı.

Yani evladiyelik olsun diye belki verebilirim bu ücreti ama bir tık ucuz olması tercihim. Bunlara benzer özelliklere sahip kasa önerisi ve radyatörün nereye takılması gerektiği ile ilgili bir cevaplarınızı bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
3K etmez bu kasa. İyidir ama fiyatı bu değil kesinlikle. 2K civarı maksimumu.

KS

ege1245

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam nispeten daha uygun fiyatlı bir kasa olan Phantek marka bir kasa önerebilirim. Ön 420mm kadar üst 360mm kadar arka da 140mm kadar destekliyor.

Phanteks Eclipse P500A DRGB Temperli Cam Mesh Ön Panel Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası -2800TL

Bu özelliklere sahip en iyi kasalardan bir tanesi.
Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim Phanteks serisi oldukça dikkatimi çekti. Ancak ikinci el kapalı kutu 2800 tl ye meshify 2xl buldum. Hangisini tercih ederdiniz siz olsanız? Bir de radyatörü nereye takmak daha uygun oluyor öne mi üste mi ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim Phanteks serisi oldukça dikkatimi çekti. Ancak ikinci el kapalı kutu 2800 tl ye meshify 2xl buldum. Hangisini tercih ederdiniz siz olsanız? Bir de radyatörü nereye takmak daha uygun oluyor öne mi üste mi ?
2 markada kasa konusunda oldukça iyi ürünlere sahip. P500A/P600S ürünleri ile Fractal Design Meshify 2 XL arasında kaldıysanız cidden zor karar. Ben genelde 2. el ürün önermem ama kasa olduğu için alınabilir. Karar sizin üzmez bu kasalar sizi.

KS

ege1245

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkürler Meshify 2 yi almayı denicem sadece RGB den pek hoşlanmadığım ve filtreleri sebebiyle özellik olarak aynı kalitede olduğu kanaatindeyim bence sizin gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri