Hocam mükemmel bir ürün ürünü alabilme şansımı zorlicam kenarda kalsın şimdilik, alternatif ürünlerinde bulabilme şansımız olursa tadından yenmez hocamHocam bütçe biraz esnerse şu ürün var milli monitörümüz olma yolunda ilerliyor, yok mümkün değil derseniz başka alternatif bakalım :
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam şöyle bir monitör buldum sizin dusunceleriniz nedirHocam bütçe biraz esnerse şu ürün var milli monitörümüz olma yolunda ilerliyor, yok mümkün değil derseniz başka alternatif bakalım :
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
G27Q daha iyi. 5300 TL fiyata ViewSonic XG2705-2K 27" 144Hz 1ms QHD IPS - 5.280 TL bu ürün alınabilir alternatif.Hocam şöyle bir monitör buldum sizin dusunceleriniz nedir
Bunda HDR var mıydı ?G27Q daha iyi. 5300 TL fiyata ViewSonic XG2705-2K 27" 144Hz 1ms QHD IPS - 5.280 TL bu ürün alınabilir alternatif.
Viewsonic markasında da benzer birkaç ürün buldum ama curved olduğundan Va panel kullanılmış, fark azken IPS bakıyorum ama 4900 den aşağı bir monitör göremedim açıkçasıHocam şöyle bir monitör buldum sizin dusunceleriniz nedir
ViewSonic üründe mi?Bunda HDR var mıydı ?
Evet.ViewSonic üründe mi?
350 candela bir ürün HDR yoktur ki 550-600 nit parlaklık olmadığı sürece HDR vs. aramaya gerek yok bence monitörde.
Geçen ben bununla karşılaştırmalarına baktım. Bu biraz daha cazip gibi bilmiyorum.350 candela bir ürün HDR yoktur ki 550-600 nit parlaklık olmadığı sürece HDR vs. aramaya gerek yok bence monitörde.
27inc 144 Hz 2k monitör önerirmisiniz ben arastirdimda biraz pahalı fiyatlar buldum 4400 bütçe var
Bu 10 bit panel bir ürün evet o açıdan daha cazip ama genel değerlendirmede G27Q daha iyi. Özellikle parlaklık olarak. ASUS ürün 250 nit ama Gigabyte modeli 500 nit üzerine çıkabiliyor.Geçen ben bununla karşılaştırmalarına baktım. Bu biraz daha cazip gibi bilmiyorum.