bütçe nedirmonitör almayı düşünüyorum bu özelliklerde olursa daha iyi olur bı tavsiyede bulunursanız sevinirim (2k,27 inç,165 hz)
Bütçeyi fazla düşünmedin ama Max 6 olur herhalde ama çok kafama yatan olursa 200 300 daha eklerimbütçe nedir
Kullandığın monitörde alt kısımlarda ısınma oluyormu ?Kullandığım monitör Asus VG27AQZ tavsiye ederim. Sesten beklentiniz yoksa ve IPS panel düşünüyorsanız, ergonomisi gayet iyi.
Va panel alınmaz kesinlikle önermem. 3 sene Ips panel kullandım. İş için 3 ay başka şehire gitmek zorunda kaldım ve VA panele maruz kaldım bu süreçte. Monitöre bakınca monitörü çıkarıp camdan atasım geliyordu her gün.Alınabilir;
![]()
Philips 27M1N3500LS/00 27" 1 ms QHD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips 27M1N3500LS/00 27" 1 ms QHD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips 27M1N3500LS/00 27" 1 ms QHD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.624,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende de bu Asus monitör var ve aşırı memnunum.Va panel alınmaz kesinlikle önermem. 3 sene Ips panel kullandım. İş için 3 ay başka şehire gitmek zorunda kaldım ve VA panele maruz kaldım bu süreçte. Monitöre bakınca monitörü çıkarıp camdan atasım geliyordu her gün.
Konu sahibi arkadaşa önerim önerim kesinlikle bu ne yap et bunu al ve IPS panelden şaşma.
![]()
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQZ 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync ELMB HDR10 IPS WQHD Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQZ 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync ELMB HDR10 IPS WQHD Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG27AQZ ITOPYA'dawww.itopya.com
Monitörün uzun kullanımında alt kısımlarda sıcaklık artışı var sizdede oluyormu?kendım de bunu kullanıyorum.![]()
Tam olarak neresi çünkü hiç dikkat etmedim. Şuanda da 2 saate yakındır oyun oynuyorum. Hemen kontrol edebilirim.Monitörün uzun kullanımında alt kısımlarda sıcaklık artışı var sizdede oluyormu?
Benim bildiğim her monitörün bir tarafında bu sıcaklık olur. Devrelerin ve güöç girişlerinin aktif olarak bulunduğu yerler genellikle ısınır.Monitörün uzun kullanımında alt kısımlarda sıcaklık artışı var sizdede oluyormu?
Asus markasının üst kısmıTam olarak neresi çünkü hiç dikkat etmedim. Şuanda da 2 saate yakındır oyun oynuyorum. Hemen kontrol edebilirim.
Daha önce yaşamadığım için tereddüte kaldım.Benim bildiğim her monitörün bir tarafında bu sıcaklık olur. Devrelerin ve güöç girişlerinin aktif olarak bulunduğu yerler genellikle ısınır.
Herhangi bir sıcaklık yok yani öyle elimi gezdirdigimde aa burası da ne ısınmış falan demedim sadece monitör ile prize taktığımız o adaptör var ufak bı avuç bişey kare o ısınıyor.Asus markasının üst kısmı
Daha önce yaşamadığım için tereddüte kaldım.