2k 165 hz 27 inç monitör

CasperX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
monitör almayı düşünüyorum bu özelliklerde olursa daha iyi olur bı tavsiyede bulunursanız sevinirim (2k,27 inç,165 hz)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Kullandığım monitör Asus VG27AQZ tavsiye ederim. Sesten beklentiniz yoksa ve IPS panel düşünüyorsanız, ergonomisi gayet iyi.

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
@Rtx3060Ti Öyle bir şeye rastlamadım. Bolca da evir çevir yaptım olsa fark ederdim. Muhtemelen usb hub olan modellerde olur dediğiniz. Bu modelde 2hdmi 1dp bağlantısı var sadece.

Nuwanda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Alınabilir;
Va panel alınmaz kesinlikle önermem. 3 sene Ips panel kullandım. İş için 3 ay başka şehire gitmek zorunda kaldım ve VA panele maruz kaldım bu süreçte. Monitöre bakınca monitörü çıkarıp camdan atasım geliyordu her gün.

Konu sahibi arkadaşa önerim önerim kesinlikle bu ne yap et bunu al ve IPS panelden şaşma.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Va panel alınmaz kesinlikle önermem. 3 sene Ips panel kullandım. İş için 3 ay başka şehire gitmek zorunda kaldım ve VA panele maruz kaldım bu süreçte. Monitöre bakınca monitörü çıkarıp camdan atasım geliyordu her gün.

Konu sahibi arkadaşa önerim önerim kesinlikle bu ne yap et bunu al ve IPS panelden şaşma.
Bende de bu Asus monitör var ve aşırı memnunum.

Rtx3060Ti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
44

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Asus markasının üst kısmı

Daha önce yaşamadığım için tereddüte kaldım.
Herhangi bir sıcaklık yok yani öyle elimi gezdirdigimde aa burası da ne ısınmış falan demedim sadece monitör ile prize taktığımız o adaptör var ufak bı avuç bişey kare o ısınıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri