Gönlüm bundan yana monitörü biraz daha ucuza alıp 3080 yerine 3080ti çıkmayı düşünüyorum. Ama satıcı Hema Bilişim diye bir yer olduğu için korkmuyorum değil. Mesela onu alsam ölü piksel vesaire çıksa amazon kendi satıcısı olmadığı için iade alıyor mu ?
Yorumlara göre hareket etmek lazım. Satıcı 74 değerlendirme de 3.9 puan almış. Mutlu olan da var eksik yada yanlış ürün yollandı diyende. Biraz şans işi.Gönlüm bundan yana monitörü biraz daha ucuza alıp 3080 yerine 3080ti çıkmayı düşünüyorum. Ama satıcı Hema Bilişim diye bir yer olduğu için korkmuyorum değil. Mesela onu alsam ölü piksel vesaire çıksa amazon kendi satıcısı olmadığı için iade alıyor mu ?
Hocam peki iade etmek istediğimde iadeyi amazon mu alıyor yoksa hema bilişim mi ? Bir bilginiz var mı bu konuda ?Yorumlara göre hareket etmek lazım. Satıcı 74 değerlendirme de 3.9 puan almış. Mutlu olan da var eksik yada yanlış ürün yollandı diyende. Biraz şans işi.
O satıcı alıyor diye biliyorum. Satıcı sıkıntı çıkarabilir .Hocam peki iade etmek istediğimde iadeyi amazon mu alıyor yoksa hema bilişim mi ? Bir bilginiz var mı bu konuda ?