Merhabalar, 2K IPS monitör arayışı içerisindeyim. Aşağıdaki 2 monitör arasında kararsız kaldım, hangisini tavsiye edersiniz? Monitör standı ile kullanacağım için monitör ayak tasarımın pek bir önemi yok benim için.
dell tercih edebilirsinizMerhabalar, 2K IPS monitör arayışı içerisindeyim. Aşağıdaki 2 monitör arasında kararsız kaldım, hangisini tavsiye edersiniz? Monitör standı ile kullanacağım için monitör ayak tasarımın pek bir önemi yok benim için.
1- Dell S2721DGFA 27″
2- LG 27GP850-B 27'
hocam lg hakkında pek bilgim yok ama bende dell 2k 165hz tn panel kullanıyorum gayet memnunum ben olsam dell tercih ederdimMerhabalar, 2K IPS monitör arayışı içerisindeyim. Aşağıdaki 2 monitör arasında kararsız kaldım, hangisini tavsiye edersiniz? Monitör standı ile kullanacağım için monitör ayak tasarımın pek bir önemi yok benim için.
1- Dell S2721DGFA 27″
2- LG 27GP850-B 27'
Bence LG daha iyi olur. OC ile 180HZ e çıkabiliyor Dell e göre ekstra Black Stabilizer , Dynamic Action Sync , HDR Effect mevcutMerhabalar, 2K IPS monitör arayışı içerisindeyim. Aşağıdaki 2 monitör arasında kararsız kaldım, hangisini tavsiye edersiniz? Monitör standı ile kullanacağım için monitör ayak tasarımın pek bir önemi yok benim için.
1- Dell S2721DGFA 27″
2- LG 27GP850-B 27'
Lg sonuçta bi panel üreticisi ve güvenilir bir firma panel de ayrıca burada 2 si de ıps o yüzden parlaklık olarak dell daha bir parlak panele sahip ama 2 si de aynı özelliklere sahiphocam lg hakkında pek bilgim yok ama bende dell 2k 165hz tn panel kullanıyorum gayet memnunum ben olsam dell tercih ederdim
Bence hangisi uygunsa o alınmalı 165hz den 180hz çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Ekstra özellikler de ise aynı özellikler var ikisinde de sadece isimleri farklıBence LG daha iyi olur. OC ile 180HZ e çıkabiliyor Dell e göre ekstra Black Stabilizer , Dynamic Action Sync , HDR Effect mevcut
Hayırlı olsunDell S2721DGFA 27' satın almaya karar verdim. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
Hayırlı olsun ne demekDell S2721DGFA 27' satın almaya karar verdim. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.