Öneri 2K Monitör Önerisi

clopy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Merhabalar, 2K IPS monitör arayışı içerisindeyim. Aşağıdaki 2 monitör arasında kararsız kaldım, hangisini tavsiye edersiniz? Monitör standı ile kullanacağım için monitör ayak tasarımın pek bir önemi yok benim için.

1- Dell S2721DGFA 27″

2- LG 27GP850-B 27'

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Merhabalar, 2K IPS monitör arayışı içerisindeyim. Aşağıdaki 2 monitör arasında kararsız kaldım, hangisini tavsiye edersiniz? Monitör standı ile kullanacağım için monitör ayak tasarımın pek bir önemi yok benim için.

1- Dell S2721DGFA 27″

2- LG 27GP850-B 27'

hocam lg hakkında pek bilgim yok ama bende dell 2k 165hz tn panel kullanıyorum gayet memnunum ben olsam dell tercih ederdim

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,460

1- Dell S2721DGFA 27″

2- LG 27GP850-B 27'

Bence LG daha iyi olur. OC ile 180HZ e çıkabiliyor Dell e göre ekstra Black Stabilizer , Dynamic Action Sync , HDR Effect mevcut

Ablak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
70
2 monitöre de baktım özellik olarak aynılar ikisini de alabilirsin.

hocam lg hakkında pek bilgim yok ama bende dell 2k 165hz tn panel kullanıyorum gayet memnunum ben olsam dell tercih ederdim
Lg sonuçta bi panel üreticisi ve güvenilir bir firma panel de ayrıca burada 2 si de ıps o yüzden parlaklık olarak dell daha bir parlak panele sahip ama 2 si de aynı özelliklere sahip

Bence LG daha iyi olur. OC ile 180HZ e çıkabiliyor Dell e göre ekstra Black Stabilizer , Dynamic Action Sync , HDR Effect mevcut
Bence hangisi uygunsa o alınmalı 165hz den 180hz çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Ekstra özellikler de ise aynı özellikler var ikisinde de sadece isimleri farklı

KS

clopy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Dell S2721DGFA 27' satın almaya karar verdim. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri