2k monitör seçimi için tavsiyeleriniz

drburhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba çoğunlukla oyun(cs go) oynamak için bir monitör alıyorum. Bu iki ürün f/p olarak dikkatimi çekti ama aradaki fiyat farkı nedendir? 5hz ve 0.5 ms farkı için bu kadar farka değer mi? Veya bu farklar benim hissedebileceğim farklar mıdır? Tavsiyelerinize göre bu aksam satın alacağım baska ürün linki de paylasabilirsiniz 5.500tl ye kadar. Şimdiden teşekkürler.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Sadece Cs go için ise 240hz falan alabilirsin. Aşırı bağımlısı değilsen. 2K alınabilir.

2K alacaksan bu olabilir. IPS panel.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Nitro olmasının farkı olabilir. Galiba hoparlör var ve parlaklık olarak biraz daha iyi. Aradaki fiyat farkı parça kalitesinden falan olabilir. Çok detaylı bilmiyorum ama neredeyse 1000TL farka değeceğini sanmıyorum.

KS

drburhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Sadece Cs go için ise 240hz falan alabilirsin. Aşırı bağımlısı değilsen. 2K alınabilir.

2K alacaksan bu olabilir. IPS panel.
Çok fazla oynamaya vaktim olmayacak, oynarken keyif alayım istiyorum 240 biraz fazla kaçar fiyat olarak. :)
Bütçene biraz daha ekleyebiliyorsan direk bunu al.
Buna bakıyorum teşekkürler
Nitro olmasının farkı olabilir. Galiba hoparlör var ve parlaklık olarak biraz daha iyi. Aradaki fiyat farkı parça kalitesinden falan olabilir. Çok detaylı bilmiyorum ama neredeyse 1000TL farka değeceğini sanmıyorum.
Bana da nerdeyse aynı geldiler ben mi bilgisizim diye bir sorayım dedim

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100

Trileçe Bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
54
Hocam bu hfa ve hfla özellikleri tamamen aynı neden 1500tl fark var acaba? hfa almayı düşünüyorum.
7k olanin arka rengi beyaz ve 27 inç cnd orani 50 daha düşük ve konstrast orani biraz daha iyi onun haricinde fark göremedim 1000 1500 farka verilmez.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri