2k Monitör tercihi

LordHaliax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Daha önceki konumda Acer Nitro VG272UP ve Lg 27gl850-b ürünlerini önermiştiniz Uğur bey. https://www.rtings.com/monitor/reviews/gigabyte/m27q Daha sonradan bu monitörü gördüm Gigabyte m27q, rtingste puanları çok yüksek ama display port 1.2 kullanıyor bu bana ne gibi sorun çıkartabilir? Ve bu ürün acer ve lg'nin ürünlerinden daha iyi mi? Şimdiden teşekkür ederim. Monitörü kullanacağım ekran kartı rtx 3070.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İtopya.com adresinde 3.099 TL fiyata düşmüş. Ben size öneri yaptığımda 4000 TL civarındaydı ben direkt bu ürüne bakmıştım aslında önce ama bütçeniz 3K olduğundan önermedim. Bu ürünü bende öneririm oldukça iyi bir üründü ve DP 1.2 olması bir eksi değil. Zaten DP 1.2 ile bu monitörün tüm artılarını kullanabiliyorsunuz. Bunu alabilirsiniz sorun yok bu konuda. LG ve Acer modele göre birkaç güzel artısı var ürünün ve geride pek bir özelliği yok.

KS

LordHaliax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Reddit ve diğer forumlarda text blur gibi sorunlar okudum hocam, + olarak g-sync i nvidia certified olmaması beni biraz düşündürüyor. Siz ne dersiniz? İncehesapta indirimlerde bir şey yakalayamazsam lg monitörü alacağım sanırım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Text Blur sorunu kronik değil o kişilere denk gelmiş bir üründür ki iade yada değişim yapabilirler bu dert edilecek bir şey değil. Aynı ölü piksel sorunu gibi düşünün. Ben bu monitörü çok kişiye aldırdım daha tek şikayet almadım. NVIDIA sertifikası olayına gelirsek NVIDIA markasının test aşamasında o kadar çok monitör var ki o listeyi beklemeniz saçma olur. Üründe FreeSync Premium var yani G-Sync ile sorunsuz çalışacaktır ki internette bir tık arama yaparsanız G-Sync Enable videolarını görürsünüz. Örnek Gigabyte M27Q Monitor Review + Nvidia DLSS Testing! bu video gibi. Ben kesinlikle bu ürünü öneririm size pişman olacağınızı düşünmüyorum.

KS

LordHaliax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ürünü 3000tlye satan tek yerin itopya olması beni korkutuyor hocam şikayet var vsde itopya hakkında o kadar kötü yorumlar var ki özellikle ölü piksel vb durumlarda yasal cayma hakkını dahi kullandırmıyor işi tüketici hakem heyetine kadar götürtüyorlarmış illaki. Ürünü aldığımda ölü piksel vb sorunu yaşarsam nasıl bir süreç beni bekler acaba? Çünkü itopya işi yokuşa sürerse yeni bir monitör daha alacak bütçem yok malesef

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İndirim arada itopya firmasında zaten oluyor. Şikayet sitelerine bakarsanız oooo her firma için bulursunuz o tarz şeyler ki Vatan Bilgisayar bile bu konuda oldukça iyi bilinen ama internette tonla şikayete sahip alınan bir firma. Eğer üründe ölü piksel çıkarsa Gigabyte servisi kaçtaneden sonra bunu iade veya değişim sebebi olarak görürse itopya bunu karşılamak zorunda bunda sizi mağdur edecek bir firma piyasada bulamazsınız. En kötü ihtimalle Tüketici Hakem Heyeti yapmaları gerekeni onları yaptırır. Bu kadar korkak olmayın yasal haklarınız var. 14 gün koşulsuz şartsız ürünü kutusuna ve kendisine zarar vermezseniz iade hakkınız var. Hatta 13 gün kullanıp 14. gün bile iade edebilirsiniz ki bizzat Samsung adresinden aladığım monitörü 1 hafta kullanıp beğenmeyip iade etmişliğim var. Özetle firma bilindik olduğu sürece korkunuz olmasın.

Karar sizin ben diyeceğimi dedim.

DELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms Nano IPS QHD FreeSync Premium Pro - 3.799 TL - Eğer çıkabilirseniz size gözüm kapalı al diyebileceğim bir üründür kendisi. Üstelik servis konusunda da pişman etmez ki DELL firması zaten bu konuda oldukça iyi bir firmadır. 1 adet bile ölü piksel olsun firma direkt paneli ücretsiz değiştiriyor. Ayrıca herhangi bir sorun olursa 3 yıllık garanti süresince monitörünüzün yenisini ertesi gün veriyorlar veya direkt tamir aşamasında size yedek monitör veriyorlar. Özetle DELL markası servis konusunda oldukça iyi bir firma bilginiz olsun. Az daha çıkabilirseniz indirimdeyken bu ürünü alın geçin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri