Teşekkür ederim MSI Tarafında önerin varmıdır acaba![]()
Dell G3223D 31.5" 1 ms 2K IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G3223D 31.5" 1 ms 2K IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223D 31.5" 1 ms 2K IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğer fazla büyük istemiyorsanız aşağıdaki alınabilir.
![]()
Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bütçe konusunda sıkıntım yok önerilerin için teşekkür ederim başka önerilere açığımFiyatı onlara göre yüksek ama 240Hz.
![]()
MSI Optix MAG274QRX 27" 1 ms WQHD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix MAG274QRX 27" 1 ms WQHD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix MAG274QRX 27" 1 ms WQHD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 19.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Biraz bakındım bende çok gördüm bunu ama tabi değerlendirme aşamasındayım
Paylaştığım diğer ürünlerin hepsi bundan daha iyi. Bu ürün F/P olduğu için öneriliyor.
dorudur hocam ben hep bunu onerdıkerlını goruom butceye gore alınırPaylaştığım diğer ürünlerin hepsi bundan daha iyi. Bu ürün F/P olduğu için öneriliyor.
büyük ihtimal öyle f/p olduğu için bakınıyorum daha zamanım varBiraz bakındım bende çok gördüm bunu ama tabi değerlendirme aşamasındayım
bu ürün kesinlikle iyi, zaten şu anda o ekrana bakarak yazıyorumPaylaştığım diğer ürünlerin hepsi bundan daha iyi. Bu ürün F/P olduğu için öneriliyor.
Kötü demiyorum ama arkadaşın bütçe sınırı yokken daha iyisi alınabilir. Bu Asus F/P olarak çok iyi.bu ürün kesinlikle iyi, zaten şu anda o ekrana bakarak yazıyorum![]()