2K Veya 1080P Monitör Önerisi

KS

sesqwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hayırlı olsun diyorum sistem. Bu sisteme 1080p olmaz. 360Hz veya 500Hz bile olsa yakışanı QHD bir monitör almaktır. 144Hz ile 165Hz arasındaki farkı çok anlamazsınız oraya takılmayın. Ama 144/165Hz ile 200Hz+ arasındaki fark anlaşılır ama zaten QHD çözünürlükte CSGO vb. oyunlar harici o FPS değerini alamayacağınız için biraz önemsizleşiyor bu Hz değeri.

Önerim F/P odağında GIGABYTE 27" G27Q 144Hz 1ms QHD IPS - 4.609 TL bu ürünü almanız olur.

Hayır bende 280Hz monitör yok.
Tekrardan maalesef iş zamanı cevap yazamıyorum. Önerdiğiniz ürün güzelmiş MSI'nin 165HZ liklerine bakıyorum onları önerir misiniz ?

KS

sesqwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
MSI markasının çoğu ürününde Ghosting sorunu var. Alırken ürünün en az 2 siteden kullanıcı incelemelerine bakın derim.
Önerdiğiniz ekranı sevdim keşke onun özelliklerini taşıyan ve fiyatına yakın olan bir curved olsaydı çok güzel olurdu.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Önerdiğiniz ekranı sevdim keşke onun özelliklerini taşıyan ve fiyatına yakın olan bir curved olsaydı çok güzel olurdu.
Aynı markanın Curved serisi var ama fiyatları nedir kontrol etmek gerek. Bazen aşırı pahalı oluyorlar bazen de 5K altına iniyorlar. Gigabyte markası monitör konusunda pek çok markadan iyi ürünlere sahip.

KS

sesqwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Aynı markanın Curved serisi var ama fiyatları nedir kontrol etmek gerek. Bazen aşırı pahalı oluyorlar bazen de 5K altına iniyorlar. Gigabyte markası monitör konusunda pek çok markadan iyi ürünlere sahip.
6K'lık versiyonu varsa curved direk satın alırım şuanda. Kasa şuan montajlı bekliyor monitörünü :D

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Merhabalar,

Başta @ugur.gozaydin olmak üzere diğer arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde güzel bir sistem topladım.

Ekli dosyayı görüntüle 3289

Bu sisteme online FPS oyunları da çok oynarım solo offline oyunları da çok oynarım 2 sinide eşit seviyorum. Ama kararsızım Ya 1080P 280HZ bir monitör alacam yada 2K 165HZ alacam. Sizce hangi monitörü önerirsiniz. Curved olursa daha iyi olur. Teşekkürler.
Topladiginiz bu sistem total fiyati ne tuttu acaba?

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Valla fazla hesaplayamadım ama tahmini 47 48 ler de tutmuştur. Ama şuanda indirimler bittiği için 50 üstü vardır.
Çok guzel bir sistem olmuş gercekten tam benim istediğim gibi lakin o butcenin ancak yarisini ayirabilirim hayal olarak kalacak nazarım değebilir dikkat et

KS

sesqwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Çok guzel bir sistem olmuş gercekten tam benim istediğim gibi lakin o butcenin ancak yarisini ayirabilirim hayal olarak kalacak nazarım değebilir dikkat et
Eminim bu sistem 50 altında da toparlanabilir. Ben sadece biraz markalı ve güçlü bileşenler seçmiştim. MSI şuanda 23 24 belkide 25 vardır. Akakçe fiyatına sakın inanmayın 23.081 e kesikle firma ismi duyurmak için gösteriyorlar. Ben almaya çalıştım 3 kez iptal ettiler. Bu kartın XFX versiyonu 17K 12700K almak yerine bir tık daha düşürün işlemciyi 280 soğutma yerine 240 alın vb... yüksek ihtimal biraz daha zaman geçirip para biriktirince dizebilirsiniz. Ben de parayı tak diye bulmadım sonuçta.

Düzenleme; Akakçe fiyatına derken lafım akakçe'ye değil 23.081 satan Hepsiburada firmasına.

Son düzenleme:

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Eminim bu sistem 50 altında da toparlanabilir. Ben sadece biraz markalı ve güçlü bileşenler seçmiştim. MSI şuanda 23 24 belkide 25 vardır. Akakçe fiyatına sakın inanmayın 23.081 e kesikle firma ismi duyurmak için gösteriyorlar. Ben almaya çalıştım 3 kez iptal ettiler. Bu kartın XFX versiyonu 17K 12700K almak yerine bir tık daha düşürün işlemciyi 280 soğutma yerine 240 alın vb... yüksek ihtimal biraz daha zaman geçirip para biriktirince dizebilirsiniz. Ben de parayı tak diye bulmadım sonuçta.

Düzenleme; Akakçe fiyatına derken lafım akakçe'ye değil 23.081 satan Hepsiburada firmasına.
Evet toplamak mümkün ancak ben alırken pek düşük tutabilen biri değilim zaten ekran kartindan minimum 10 11k geliyor örneğin powersupply aliyosam golddan düşük secemiyorum veya sogutucu alacaksam ayni şekilde guclu marka seçiyorum dusuk birakamiyorum yani öyle de 25 30a anca kapatıyorum monitorsuz lakin sizin ki nasil 50leri görmüş şaşkinim bi 30 civari bekliyordum

KS

sesqwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Benim sadece ekran kartı fiyatı 23 24 lerde işlemci ise şuan güncel fiyatı Akakçe de 8.756K. Birde merak etmeyin bu sistemin yarı fiyatına da 1080P ultra ayarla da sağlam bir PC toplayabilirsiniz. Konu açıp bütçenizi yazarsanız aynı bana yardımcı oldukları gibi size de yardımcı olacaklardır. Buradakiler adi mal seçmezler topladığım sistem onların fikirleriyle yapıldı.

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Benim sadece ekran kartı fiyatı 23 24 lerde işlemci ise şuan güncel fiyatı Akakçe de 8.756K. Birde merak etmeyin bu sistemin yarı fiyatına da 1080P ultra ayarla da sağlam bir PC toplayabilirsiniz. Konu açıp bütçenizi yazarsanız aynı bana yardımcı oldukları gibi size de yardımcı olacaklardır. Buradakiler adi mal seçmezler topladığım sistem onların fikirleriyle yapıldı.
Konu zaten mevcut uğur bey yardımcı oluyor yardimci olmak isterseniz bahsettiğiniz sistemi yarı fiyatina kapatacak sekilde konuya cevap verebilirsiniz göz atmak isterim https://forum.pchocasi.com.tr/konu/15-000tl-butce-sistem-onerisi-20-temmuz-2022.27354/#post-176930

Son düzenleme:

furknn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Merhabalar,

Başta @ugur.gozaydin olmak üzere diğer arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde güzel bir sistem topladım.

Ekli dosyayı görüntüle 3289

Bu sisteme online FPS oyunları da çok oynarım solo offline oyunları da çok oynarım 2 sinide eşit seviyorum. Ama kararsızım Ya 1080P 280HZ bir monitör alacam yada 2K 165HZ alacam. Sizce hangi monitörü önerirsiniz. Curved olursa daha iyi olur. Teşekkürler.
linkini verdiğim ürün gayet kaliteli bende bunu almayı planlıyorum

KS

sesqwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
KS

sesqwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki