Renkli veya Siyah/Beyaz hangisi olacak?Merhaba,
3000 TL'ye kadar bütçem var yazıcı önerisi yapabilir misiniz? Uzun vadede sorun çıkarmayacak bir ürün bakıyorum. A5 kağıda basacağım genel olarak.
Kablosuz bağlantı ve tarayıcı da olması daha iyi olur. Renkli basacağım, kartuşlu olması daha iyi olur benim için.Renkli veya Siyah/Beyaz hangisi olacak?
Ayrıca tanklı mı yoksa kartuşlu mu yazısı istiyorsunuz?
A5 kağıt baskısı hariç istediğiniz özel başka şeyler var mı? Örnek kablosuz bağlantı, tarayıcı vb. özellikler...
Öneriniz için teşekkürler inceleyeceğim.Buna bakabilirsiniz.HP OfficeJet Pro 8023 Çok Fonksiyonlu AIO Faks Wi-Fi Yazıcı (1KR64B) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HP OfficeJet Pro 8023 Çok Fonksiyonlu AIO Faks Wi-Fi Yazıcı (1KR64B) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.google.com
Tanklı olarakta önerebilirsiniz hocam bekliyorum.Bayağı baktım ama genelde hep tanklı yazıcılar var piyasada. Hp Officejet Pro 9013 Wifi Mürekkep Püskürtmeli Çok Fonksiyonlu Yazici - 3.349 TL önerilen ürünün bir üst versiyonu var. Genel olarak daha fazla baskı sayısı daha hızlı basım ve birkaç artısı var. Farklara değer.
Eğer tanklı size uygunsa alternatif tanklı ürünlere bakacağım?
Çok teşekkürler arada ki 200 tl fiyat farkına değecek bir durum var mı ? yoksa Epson ürünü daha mı iyi sizce? son sorum hocam.
Birincisi tanklı ürünler daha az masraflılar, sebebi kartuş parası vermiyorsunuz sadece mürekkep parası veriyorsunuz doldurma yaparken. İkinci olarak genel toplamda EPSON ürünü oldukça iyi evet.Çok teşekkürler arada ki 200 tl fiyat farkına değecek bir durum var mı ? yoksa Epson ürünü daha mı iyi sizce? son sorum hocam.
Çok teşekkürler Epson ürünü tercih edeceğim. İyi forumlarkartuş parası vermiyorsunuz sadece mürekkep parası veriyorsunuz doldurma yaparken. İkinci olarak genel toplamda EPSON ürünü oldukça iyi evet.
HP ürün demek istediniz sanırım?LG üründe fotoğraf baskısı yapma özelliği de var gördüğüm kadarıyla.
Teşekkürler,HP ürün demek istediniz sanırım?
HP üründe de EPSON üründe de fotoğraf baskısı yapılabiliyor. Sadece fotoğraf kağıdı kullanmanız gerek.
![]()
EcoTank L3256 | Tüketici | Inkjet yazıcılar | Yazıcılar | Ürünler | Epson Türkiye
Epson EcoTank: Bu çok fonksiyonlu mürekkep püskürtmeli yazıcı, baskı maliyetini azaltmak isteyen, yoğun çalışan ev kullanıcıları için harikadırwww.epson.com.tr