Öneri 3-4K Civarı Mouse Önerisi

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
Batarya çıkarıp kablo ile kullanabileceğim. Kauçuk materyal içermeyen garantisi ve servisi iyi olan mouse önerisine ihtiyacım var. (wraith düşünmüyorum.)

miranvlr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
Buna bir de cam mousepad iyi gider değil mi?
Satıcı olarak Meyer Gamingten almayı düşüyorum trendyolda peşin fiyatına 3 taksit olduğu için. Meyer Gaming güvenilir mi? Garantisi ilgileri nasıl?

hocam sepette %50 civarı bir indirim varken kesinlikle bunu alın bende aktif olarak kullanıyorum ve aşşırı memnunum: https://www.itopya.com/asus-rog-harpe-ace-aim-lab-edition-kablosuz-gaming-mouse_u21374
Hocam beyaz alcam ya ben ama teşekkürler scyrox v8i baya beğendim

cam mousepad önerin var mı?

bunu düşünüyordum cam mousepad olarak ama tabanı kauçuk sünger olduğu için vazgeçtim. Kauçuk beni rahatsız ediyor.

Son düzenleme:

miranvlr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Satıcı olarak Meyer Gamingten almayı düşüyorum trendyolda peşin fiyatına 3 taksit olduğu için. Meyer Gaming güvenilir mi? Garantisi ilgileri nasıl?

bunu düşünüyordum cam mousepad olarak ama tabanı kauçuk sünger olduğu için vazgeçtim. Kauçuk beni rahatsız ediyor.
hocam beyazıda indirimde, bence kaçırmayın, ben 6kya aldım

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953

Wraith den al

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri