Batarya çıkarıp kablo ile kullanabileceğim. Kauçuk materyal içermeyen garantisi ve servisi iyi olan mouse önerisine ihtiyacım var. (wraith düşünmüyorum.)
Batarya çıkarıp kablo ile kullanabileceğim. Kauçuk materyal içermeyen garantisi ve servisi iyi olan mouse önerisine ihtiyacım var. (wraith düşünmüyorum.)
Benim aklimda da bu vardi nokta atisi oldu
swarcow dan izlemeni öneririm:Benim aklimda da bu vardi nokta atisi oldunerden almami onerirsin urunun servisi ve yazilimi iyi mi?
Buna bir de cam mousepad iyi gider değil mi?swarcow dan izlemeni öneririm:
Cok iyi olurBuna bir de cam mousepad iyi gider değil mi?
hocam sepette %50 civarı bir indirim varken kesinlikle bunu alın bende aktif olarak kullanıyorum ve aşşırı memnunum: https://www.itopya.com/asus-rog-harpe-ace-aim-lab-edition-kablosuz-gaming-mouse_u21374Batarya çıkarıp kablo ile kullanabileceğim. Kauçuk materyal içermeyen garantisi ve servisi iyi olan mouse önerisine ihtiyacım var. (wraith düşünmüyorum.)
Satıcı olarak Meyer Gamingten almayı düşüyorum trendyolda peşin fiyatına 3 taksit olduğu için. Meyer Gaming güvenilir mi? Garantisi ilgileri nasıl?Buna bir de cam mousepad iyi gider değil mi?
Hocam beyaz alcam ya ben ama teşekkürler scyrox v8i baya beğendimhocam sepette %50 civarı bir indirim varken kesinlikle bunu alın bende aktif olarak kullanıyorum ve aşşırı memnunum: https://www.itopya.com/asus-rog-harpe-ace-aim-lab-edition-kablosuz-gaming-mouse_u21374
cam mousepad önerin var mı?Cok iyi olur
hocam beyazıda indirimde, bence kaçırmayın, ben 6kya aldımSatıcı olarak Meyer Gamingten almayı düşüyorum trendyolda peşin fiyatına 3 taksit olduğu için. Meyer Gaming güvenilir mi? Garantisi ilgileri nasıl?
Hocam beyaz alcam ya ben ama teşekkürler scyrox v8i baya beğendim
cam mousepad önerin var mı?
![]()
Beast Cam Mouse Pad Espor Head Shot Serisi Xxl 87x40 Cm - Fiyatı, Yorumları
Beast Cam Mouse Pad Espor Head Shot Serisi Xxl 87x40 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunu düşünüyordum cam mousepad olarak ama tabanı kauçuk sünger olduğu için vazgeçtim. Kauçuk beni rahatsız ediyor.
Wraith den alSatıcı olarak Meyer Gamingten almayı düşüyorum trendyolda peşin fiyatına 3 taksit olduğu için. Meyer Gaming güvenilir mi? Garantisi ilgileri nasıl?
Hocam beyaz alcam ya ben ama teşekkürler scyrox v8i baya beğendim
cam mousepad önerin var mı?
![]()
Beast Cam Mouse Pad Espor Head Shot Serisi Xxl 87x40 Cm - Fiyatı, Yorumları
Beast Cam Mouse Pad Espor Head Shot Serisi Xxl 87x40 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunu düşünüyordum cam mousepad olarak ama tabanı kauçuk sünger olduğu için vazgeçtim. Kauçuk beni rahatsız ediyor.
Baya vermissin hocam. İnceledimde hosuma gitmedi. Scyrox aldim o cok hosuma gitti. Onerin icin tesekkur ederimhocam beyazıda indirimde, bence kaçırmayın, ben 6kya aldım